Skip to content
Newsfeed

Jack Harlow komt met special edition New Balance 550

30 mei 2022 22:00
Jack Harlow komt met special edition New Balance 550

Op 17 februari 2022, heeft New Balance bekend gemaakt dat rapper Jack Harlow ambassadeur van het merk is geworden. Inmiddels is hij in verschillende marketingcampagnes verschenen, denk hierbij aan de video met Kwahi Leonard. Nu heeft hij in mei 2022 zijn vrienden verrast met een exclusieve New Balance 550. Dankzij de vrienden van Harlow kunnen ook wij een blik werpen op de sneakers.

De New Balance 550 is op dit moment één van de meest populaire sneakers van het merk en het is daarom niet verbazingwekkend dat de rapper zijn vrienden met dit model verrast. Het meest opvallende aan de sneakers is de tekst ‘Come Home The Kids Miss You’, wat verwijst naar Harlow zijn album, die hij op 6 mei 2022 heeft uitgebracht. Op de afbeelding zijn twee colorways te zien, beide sneakers hebben een witte basis. De kicks verschillen in kleur op de hiel. Op de ene colorway kleurt deze rood en op de ander blauw.

Het gaat hier om een exclusieve sneaker, er wordt daarom niet verwacht dat deze een wereldwijde release zal krijgen. Mocht de sneaker toch uit gaan komen, dan vind je dit als eerste op onze release kalender! Hieronder kun je een blik werpen op de paartjes!