Skip to content
Newsfeed

J. Crew brengt nieuwe colorways New Balance 2002R uit

13 september 2021 10:00
J. Crew brengt nieuwe colorways New Balance 2002R uit

New Balance heeft in samenwerking met J. Crew zes nieuwe colorways van de New Balance 2002R uitgebracht. Amerikaans kledingwinkel J. Crew en New Balance werken al langer samen en hebben in de afgelopen jaren al meerdere sneakers uitgebracht. Ditmaal komen ze met zes nieuwe paren die exclusief te verkrijgen zijn bij J. Crew.

J. Crew

Amerikaans kledingmerk J. Crew is sinds 1947 een groot merk op gebied van kleding, accessoires en schoenen. Naast New Balance heeft J. Crew in het verleden ook samengewerkt met merken als Vans, Asics en Nike. Samen met New Balance heeft J. Crew een aantal modellen op de markt gebracht. Zo brachten de twee merken in 2014 de New Balance 998 x J. Crew Concrete Jungle uit.

New Balance 998 J. Crew Concrete Jungle

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Na de release van de Concrete Jungle colorway, heeft J. Crew aan nog meer modellen van New Balance gewerkt. In 2016 werd de New Balance 997 J Crew Butterscotch releast. Deze colorway van de 997 heeft zijn naam te danken aan de caramelkleuren van de sneaker.

New Balance 997 J Crew Butterscotch

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

New Balance 2002R x J. Crew

In de nieuwe collab van New Balance en J.Crew heeft de 2002R zes nieuwe colorways gekregen. De 2002R heeft afgelopen jaar al veel verschillende variaties gehad en hier worden er nu dus zes aan toegevoegd. De colorways van J. Crew lopen erg uit een. Van felgeel tot zwart, de 2002R heeft veel verschillende looks gekregen.

De sneaker bestaat uit een upper van mesh. De neus en zijkanten van de sneaker zijn van suède en leer. De colorway “Silver Metallic/Team Red” is de ‘dad shoe’ van de pack en heeft metallic leren details over de gehele sneaker. De sneaker heeft een N-ergy shock absorbing buitenzool. Deze in combinatie met de ABZORB middenzool en de ABZORB SBS heel cushionig maakt het een erg comfortabele sneaker.

De sneaker is in de colorways ‘Rain Cloud/Prism Purple’, ‘Night Tide/Au Lat’, ‘Rain Cloud/Prisim Purple’, ‘Silver Metallic/Team Red’, ‘Black/Powder Green’ en ‘Sulphur Yellow/Silver Metallic’ te verkrijgen. Onderaan dit artikel zijn alle modellen op deze volgorde te zien. Bij alle zes de colorways is het New Balance logo aan beide kanten te zien. Op de hiel is het model ‘2002R’ gestikt en op de tong zit ook nog het New Balance logo.

De zes sneakers zijn op 9 september 2021 releast exclusief bij J. Crew. WIl je geen enkele sneaker release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Volg ons ook op Instagram, Facebook en YouTube om up-to-date te blijven over alle nieuwtjes.

New Balance J. Crew 2002R
New Balance J. Crew 2002R
New Balance J. Crew 2002R
New Balance J. Crew 2002R
New Balance J. Crew 2002R
New Balance J. Crew 2002R
New Balance J. Crew 2002R