Skip to content
Newsfeed

Ivy Park stapt over naar de dark side met nieuwe collectie

19 oktober 2023 20:17
Ivy Park stapt over naar de dark side met nieuwe collectie

Dat de collaboraties van adidas en Beyoncé altijd gelijk de aandacht trekken is voor ons niets nieuws. Maar de nieuwe collectie van IVY PARK x adidas heeft ons toch nog weten te choqueren. Op een goede manier natuurlijk! Eerder deze maand is de NOIR collectie al een keer gelekt, tot de verbazing van alle Beyoncé fans die na de geliefde Renaissance tour thuis zaten te wachten op the next step, maar gelukkig hoef je met Beyoncé nooit bang te zijn voor teleurstelling.

De nieuwe collectie maakt gebruik van een all black thema, met inspiratie van de jaren 90′. De nieuwe capsule is niet alleen stijlvol maar staat ook voor een ode aan beweging en materiaal, de geheel zwarte collectie viert de menselijke vorm met silhouetten die kracht, vrijheid en individualiteit uitstralen.

De bekende en populaire Drie Strepen van adidas zijn in deze capsule volledig in leer gehuld op de tracksuits en casual kledingstukken zoals hoodies en sweatpants. Voor een chiquere uitstraling zijn er geplooide rokken, glanzende beha-tops en trenchcoats met een laklook. De aankomende IVY PARK x adidas-collectie heeft ook accessoires, waaronder een handige tas die als crossbody, rugzak en dufflebag kan worden gebruikt.

In teken van het inclusieve karakter waar het IVY PARK-merk voor staat, is deze collectie verkrijgbaar in maten van XXS tot 3XL zodat iedereen ervan kan genieten. IVY PARK NOIR is verkrijgbaar in adidas-winkels, online op de adidas website en in geselecteerde partnerwinkels wereldwijd.

Ben je benieuwd naar meer sneaker nieuwtjes? Check ze hieronder!