Skip to content
Upcoming

Ivy Park brengt samen met adidas een Fall Collection uit

21 juni 2020 18:22
Ivy Park brengt samen met adidas een Fall Collection uit

Beyonce is weer bezig, samen gaan ze weer aan de slag voor de Ivy Park adidas collectie die we dit najaar kunnen verwachten! adidas gaat de samenwerking aan met de zangeres en brengen samen een collectie uit die we later dit jaar kunnen verwachten. Nu zijn er eindelijk foto’s gelekt van de sneakers en hoe ze eruit zullen zien! Deze wil je zeker niet missen. Er beloven vier sneakers uit te komen, alle vier zijn ze anders en hebben ze een andere colorway. Deze is perfect voor de herfst, en je hebt ook nog eens keuze!

Ivy Park x adidas Fall Collection

Eindelijk het merk van Beyonce heeft weer nieuwe sneakers gedropt. In de najaarscollectie bevat de goedgekeurde uitvoering van de adidas Ultra Boost OG, Forum Mid, Forum Low en de Sleek Super 72. Hoewel er geen afbeeldingen van een van de schoenen zijn gelekt, geeft de bovenstaande foto je een idee van hoe elk paar eruit zal zien op basis van de officiële kleurenschema’s van elk paar. Verwacht dat elk paar met Ivy Park erop komt.

Zoek naar de adidas Ivy Park 2020 herfstcollectie die in oktober bij geselecteerde retailers en adidas.com aankomt.

Release info

Helaas is een releasedatum nog niet van de Ivy Park adidas samenwerking.vrijgegeven. Wel kunnen we het paar verwachten aan het einde van dit jaar. Alle vier zullen ze droppen. En voor je het weet staan ze online. Het is Queen B weer gelukt. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Py_rates