Skip to content
Upcoming

Is dit de line-up voor Nike SNKRS day 8.8.20.

7 augustus 2020 18:00
Is dit de line-up voor Nike SNKRS day 8.8.20.

Morgen, zaterdag 8 augustus, is het zover, dan bestaat de geliefde Nike SNKRS app al weer drie jaar! Nike SNKRS Day 8.8.20. gaat hoogstwaarschijnlijk groots gevierd worden met restocks van de beste releases van de afgelopen periode!

Releases Nike SNKRS Day 8.8.20.

Er gaan al langer geruchten over restocks en welke sneakers er gaan droppen. Maar nu één dag voor de grote dag, willen we toch alle informatie delen die we hebben mogen ontvangen.

Nike zal niet alles op één tijdstip alles open gooien en in één keer droppen. De drops zullen juist verspreid over de dag plaatsvinden. Houd dus vanaf 09:00 tot en met ongeveer 18:00 de Nike SNKS app in de gaten. Dan is er nog de manier van de ‘drops’, hier is helaas weinig nog over te zeggen. De meeste drops zullen gaan via ‘Exclusive Access’. Hoe deze toegang gegeven wordt is dus niet helemaal bekend, mogelijk via krassen of willekeurige loting. Een Stash op locatie zal niet gebruikt worden dit keer, een logische keus me de huidige Corona situatie.

Buiten deze exclusive access verwachten we nog een aantal shock drops op verschillende tijden. Check hier onder de lijst met sneakers die deze dag zullen droppen. * Houd zaterdag 8 augustus scherp de Sneakerjagers Instagram in de gaten voor alle drops.

Nike SNKRS Day 8.8.20.

  • 2 nieuwe Air Max 1 op ‘willekeurige’ tijden & nog een verassing
  • Mogelijk meer dan 20 restocks tussen 09:00 en 18:00
  • Manier van droppen blijft onbekend tot dat het zover is

Veel succes en hopelijk heb je een W op dat paartje wat je nog zo graag aan je collectie wilt toevoegen!

SNKRS day 2020
SNKRS day 2020

*Drops zijn niet bevestigd en toegang kan random worden toegezegd.