Skip to content
Upcoming

Is de Sneakerjagers App het waard?

21 januari 2021 11:30
Is de Sneakerjagers App het waard?

Het antwoord is natuurlijk: Ja! Vandaag willen we je vertellen waarom onze Sneakerjagers app de moeite waard is en welke functies je daar kunt verwachten!

De Sneakerjagers App

De komende weken en maanden zullen vol staan met geweldige sneakerreleases, aantrekkelijke sales, hottest news en lekken er een weer een heleboel gehypete drops. Het perfect moment om kennis te maken met onze app!

Onze app heeft een aantal handige functies! Naast de releasekalender, een herinneringsfunctie en push notification, zodat je nooit een release mist, vindt je hier ook het allerlaatste sneakernieuws, dat je informeert over alles wat belangrijk is. In de sneakercollectie vindt je meer dan 50.000 sneakers die verkrijgbaar zijn bij meer dan +150 verschillende Europese retailers, met alle maten en prijzen in één oogopslag.

Ben je nieuwsgierig naar onze app? Klik hier om de app gratis te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store. Nu gaan we je alle mogelijkheden van de app tot in detail presenteren:

Releasekalender & Push

Onze releasekalender informeert je over alle aankomende releases (afb. 1). Is er een release waarvan je denkt deze mag ik absoluut niet missen? Dan hebben we onze release-alarm hiervoor (afb. 3). Met deze knop ontvang je nog een push-notificatie vlak voor de release. Voor alle belangrijke en gehypete releases, zoals shock drops en restocks, krijg je standaard een notificatie. Let op! Hierbij moet je wel de push notificaties aan hebben staan! Hieronder staat uitgelegd hoe je dat doet:

iPhone:Ga naar Instellingen ▸ Berichtgeving ▸ Tik op de Sneakerjagers app ▸ Sta berichtgeving toe: Schakel dit in
Android:Ga naar Instellingen ▸ Apps ▸ Tik op de Sneakerjagers app ▸ Tik op Meldingen: Schakel dit in

Onder de sneaker in onze releasekalender staan alle aanbieders met de bijbehorende prijs vermeld (afb. 2 en 3). Als er een raffle voor een bepaalde sneaker release is, wordt deze ook getoond en kunt u zich direct bij de aanbieder van uw keuze, of natuurlijk het beste, bij alle aanbieders registreren (afb. 2).

 Sneakerjagers App
Van links naar rechts Afb. 1,2,3.

Het Sneakernieuws

Zoals je van ons gewend bent, houden we je altijd op de hoogte van het allerlaatste sneakernieuws. In onze app vindt je dagelijks updates van het allerlaatste nieuws. Of je nu geïnteresseerd bent in het laatste sneakernieuws, populaire collabs of de beste sales, bij ons mis je niets belangrijks (afb. 2).

In onze app delen we ook de laatste leaks en de eerste informatie over mogelijke aankomende releases. Naast het vrijgeven van informatie en background stories, biedt ons sneakernieuws tabje je ook enkele recensies en fotoshoots van sneakers. Daarnaast testen we ook sportschoenen en outfits voor je, voeren we interviews met grote namen uit de sneaker scene, presenteren we de beste sales en presenteren we de beste keuzes van verschillende sneakers. Je kunt ook gemakkelijk winkelen voor elke look (afb. 3).

 Sneakerjagers App
Van links naar rechts Afb. 1,2,3.

Sneakerjagers – uw sneakerplatform

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze zoekmachine in de Sneakerjagers app. Hier vind je alle sneakers die je maar wilt (afb. 1). Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Air Force 1? Vul dan “Air Force 1” in de zoekbalk in en je vindt in één oogopslag alle beschikbare Air Force stijlen, inclusief hun winkels, prijzen en de beschikbare maten (afb. 2).

Dus zodra je nieuwe favoriete sneaker is gevonden, kun je zien in welke winkel dit model nog verkrijgbaar is, je kunt direct toeslaan en het beste aanbod shoppen! (afb. 3).

 Sneakerjagers App
Van links naar rechts foto 1, 2, 3.

App downloaden

Nu heb jezelf kunnen zien dat de Sneakerjagers app het waard is! Ben je overtuigd? Download dan onze app in de Apple App Store of de Google Play Store. Je kunt er direct komen via deze twee onderstaande buttons. Tot ziens op 😎!