Skip to content
Team

Mis nooit meer een release met de Sneakerjagers app

10 maart 2024 10:30
Mis nooit meer een release met de Sneakerjagers app

De Sneakerjagers app is de app voor sneakerliefhebbers zoals jij en ik. In onze app vind je elke release, restock en de beste deals voor je favoriete sneakers. Hier leggen we je haarfijn uit hoe je de Sneakerjagers app gebruikt en welke functies de app heeft te bieden.

De Sneakerjagers App

Voor ieder die geïnteresseerd is in sneakers, weet hoe lastig het soms kan zijn om het overzicht te behouden. Elke dag droppen er nieuwe sneakers, de ene beter dan de ander, en soms kan het allemaal een tikkeltje ingewikkeld zijn om het juiste paar te vinden bij de juiste retailer. Hier helpt de Sneakerjagers app je een handje bij!

Sneakerjagers app

De app heeft een aantal handige functies. Zo vind je hier de releasekalender, waar je alle verwachte releases in een duidelijk overzicht kunt vinden en toont het je waar je de sneakers kunt verkrijgen. De app heeft een herinneringsfunctie die je laat weten wanneer je sneaker gedropt is. Ook kun je pushnotificaties aanzetten die je laten weten wanneer er een restock of sale is.

Op de nieuwspagina vind je artikelen over alles sneaker-gerelateerd. Van verwachte releases, tot aan interviews, achtergrondverhalen en artikelen over uiteenlopende onderwerpen die interessant zijn voor de community. In de sneaker zoekmachine vind je meer dan 50.000 sneakers die verkrijgbaar zijn bij meer dan +150 verschillende Europese retailers, met alle maten en prijzen in één oogopslag.

Ben je nieuwsgierig naar onze app? Klik hier om de app gratis te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store.

Releasekalender en push notificaties

De releasekalender is misschien wel de belangrijkste functie van de app. De kalender biedt je een duidelijk overzicht van alle sneakers die binnenkort zullen droppen. Hier vind je waar de sneaker dropt, voor welke prijs en in welke maten.

Sneakerjagers app

Mocht er een release zijn die je zeker niet wil missen, klik dan op de alarmknop bij de release! Met het release-alarm ontvang je een pushnotificatie net voor de drop van de desbetreffende sneaker. Voor alle belangrijke en gehypete releases, zoals shock drops en restocks, krijg je standaard een notificatie.

Let op: hiervoor moet je wel de push notificaties aan hebben staan. Hieronder staat uitgelegd hoe je dat doet:

  • iPhone: Ga naar Instellingen ▸ Berichtgeving ▸ Tik op de Sneakerjagers app ▸ Sta berichtgeving toe: Schakel dit in
  • Android: Ga naar Instellingen ▸ Apps ▸ Tik op de Sneakerjagers app ▸ Tik op Meldingen: Schakel dit in

Het laatste sneaker nieuws

Naast een duidelijk overzicht van alle verwachte releases heeft de Sneakerjagers app ook een nieuwspagina. Hier houden we je op de hoogte van het laatste nieuws uit de sneakerwereld. Ook lees je hier exclusieve interviews en kun je de laatste afleveringen van je favoriete Sneakerjagers shows bekijken of beluisteren.

Sneakerjagers app

Daarnaast tonen we je hier ook tips en tricks over de beste sneakers. De welbekende ‘City Shopping Guide’ vertelt je welke sneakerwinkels je niet mag missen wanneer je in het buitenland bent. In de nieuwssectie vind je ook de eerste leaks van gewilde releases en berichten over lopende sales bij je favoriete merken.

Sneaker zoekmachine

Tot slot vind je in de sneaker zoekmachine alle sneakers die je maar kunt bedenken. Hier vind je sneakers die al uitgekomen zijn, nog uit moeten komen of exclusieve paartjes die bij diverse marktplaatsen of resellers te verkrijgen zijn. In de app kun je filteren op merk, maat, voorraad, prijs, kleur en meer.

Wanneer je je favoriete sneaker hebt gevonden, kun je zien bij welke retailers het model nog te verkrijgen is. In een duidelijk overzicht zie je welke winkels de sneaker verkopen en voor welke prijzen. De winkels in de zoekmachine zijn partners van Sneakerjagers, dus je weet zeker dat je goed zit!

Sneakerjagers app

Na het kiezen van de meest geschikte retailer word je doorgestuurd naar hun website en kun je hier je favoriete sneaker afrekenen.

Maak je eigen account

Wanneer je de Sneakerjagers app download, kun je gemakkelijk je eigen account aanmaken. Log in met je mailadres en een wachtwoord aan. Vervolgens kun je je account personaliseren. Vul je persoonlijke gegevens in en tik aan waar je push notificaties van wilt ontvangen en van wat niet.

Sneakerjagers app

Met een account kun je gemakkelijk sneakers favorieten en release reminders aanzetten. Haal het meeste uit je app met je eigen (gratis) account!

Download de app!

Dus, mocht je nog niet de Sneakerjagers app hebben, is dit het moment om de app te downloaden. Ga naar de Apple App Store of de Google Play Store via de knoppen hieronder en we zien je daar!