Skip to content
Upcoming

Is de Off-White x Nike ‘THE 20’ real of fake?

15 maart 2021 16:36
Is de Off-White x Nike ‘THE 20’ real of fake?

Via social media lekken er regelmatig nieuwe designs van sneakers uit. Het account van @pyleaks (van @py_rates) houdt zich bijvoorbeeld bezig met het delen van foto’s van unreleased sneakers. Ook nu heeft het account beelden van een nieuwe Off-White x Nike collab gedeeld. Bijzonder aan dit Off-White x Nike ‘THE 20’ pack, is dat de merken maar liefst 20 sneakers hebben ontworpen! Maar aan Virgil Abloh’s reactie te horen, is het de vraag of de foto’s kloppen…

Off-White x Nike 'THE 20'

‘THE 20’

Volgens de gelekte foto’s zullen er maar liefst 20 verschillende colorways op de Nike Dunk Low droppen. Het veterwerk en het model doen denken aan een eerdere Off-White x Nike collab van de zomer van 2020. Tijdens deze release, dropten de merken drie verschillende colorways op het Dunk Low model.

Off White X Nike Dunk Low 'Red' - SNKRS DAY Exclusive Access

CT0856-600 · Prijs vanaf €409,-

Naar alle aanbieders

Off White X Nike Dunk Low 'Pine Green' - SNKRS DAY Exclusive Access

CT0856-100 · Prijs vanaf €514,-

Naar alle aanbieders

Off White X Nike Dunk Low 'Navy/Yellow' - SNKRS DAY Exclusive Access

CT0856-700 · Prijs vanaf €379,-

Naar alle aanbieders

Deze colorways waren mega populair en de resellprijzen zijn nu ook enorm hoog. Maar het is de vraag of deze 20 designs ook zo populair zijn. Als we de reacties op social media lezen, dan zijn er niet veel fans van de sneakers. Mensen vinden de kleurencombinaties lelijk of zien liever een design op een ander model.

Off-White x Nike 'THE 20'
Py_Rates
Dunk Low
Off-White x Nike 'THE 20'
Off-White x Nike 'THE 20'
Images via Twitter @pyleaks

Gelukkig voor deze teleurgestelde sneakerlovers, lijken er twijfels te zijn over de verwachte collab. Virgil Abloh, de oprichter van Off-White, heeft een reactie geplaatst. Hij lijkt het met de negatieve reacties eens te zijn, zo zegt hij: “I couldn’t pick this many bad colorways if I tried 😂✨”.

Image via Instagram @sneakerfreakermag

Het is dus de vraag of de colorways kloppen op de Dunks en of er überhaupt een 20-delig pack in de herfst van 2021 aankomt.

Off-White x Nike

Waarom mensen zo teleurgesteld zijn over deze mogelijke collab, is misschien te verklaren doordat Virgil en Nike de lat erg hoog hebben gelegd voor henzelf. Er zijn namelijk al een aantal samenwerkingen geweest tussen de twee, die enorm succesvol waren. Denk bijvoorbeeld aan de Air Jordan 1 en Air Jordan 4, die binnen enkele minuten uitverkocht raakten.

Off White Jordan 1
Image via StockX
Off White Jordan 4
Image via StockX

Er is nog weinig zekerheid of het Off-White x Nike ‘THE 20’ pack in de herfst van 2021 zal releasen. Het enige wat je nu kunt doen, is afwachten en de Sneakerjagers Blog en Sneakerjagers Releasekalender in de gaten houden om meer nieuws over deze samenwerking niet te missen!