Skip to content
Newsfeed

Is de Nike Lunar Roam dé sneaker van 2024?

7 mei 2024 16:00
Is de Nike Lunar Roam dé sneaker van 2024?

In een tijd waarin sport moeiteloos gecombineerd wordt met fashion, lijkt de Nike Lunar Roam, een van Nike’s meest recente sneaker model, het perfecte silhouet voor 2024. Eind 2023 verschenen de eerste colorways van de Lunar Roam. Nu zien we de volgende varianten die we in 2024 kunnen verwachten.

Lunar Roam technologie

Ondanks dat de Nike Lunar Roam een redelijk nieuw silhouet is, haalt het model inspiratie uit voorgaande modellen uit de archieven van Nike. In 2008 werd de Nike Lunar geïntroduceerd, een licht en bouncy design dat als hardloopschoen was ontworpen. De Lunar technologie was baanbrekend en iets wat men destijds nog niet kende.

Asphaltgold

Nu, ruim 15 jaar later, brengt Nike de technologie terug, maar dan net wat anders. In tegenstelling tot zijn voorganger, is de Nike Lunar Roam ontworpen voor alledaags gebruik en niet enkel voor de sport hardlopen. De foam middenzool is vernieuwd en verstevigd voor dagelijks gebruik. Het bovenwerk is van ademend textiel en wordt ondersteund door Magwire kabels die extra support bieden.

Nike Lunar Roam
Nike Lunar Roam

De Nike Lunar Roam is een perfecte vertaling van hedendaagse technologieën met iconische designs uit het verleden. Ontworpen voor sport, gedragen als dagelijkse sneaker – de Nike Lunar Roam is voor beide gelegenheden geschikt.

Verwachte releases

Nike heeft al een aantal colorways van de Nike Lunar Roam op de planning staan. Onze persoonlijke favoriet is misschien wel de ‘Pink Gaze’, die op 10 mei 2024 zal gaan releasen. De colorways ‘Phantom’, ‘Black & Safety Orange’, ‘Dark Smoke Grey’ en ‘Barely Volt’ zullen op 8 mei 2024 droppen.

Nike Lunar Roam 'Pink Gaze'
‘Pink Gaze’
Nike Lunar Roam 'Phantom'
‘Phantom’

Alle vijf de colorways hebben een sportieve look. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. De Lunar zool heeft horizontale strepen die het paar een unieke look geven. Opvallend aan de ‘Black & Safety Orange’ en ‘Barely Volt’ colorways, is de overloop van kleur in de zool.

Nike Lunar Roam 'Black & Safety Orange'
‘Black & Safety Orange’
Nike Lunar Roam 'Barely Volt'
‘Barely Volt’
Nike Lunar Roam 'Dark Smoke Grey'
‘Dark Smoke Grey’

Bekijk de releases van de Nike Lunar Roam in de Sneakerjagers releasekalender. De sneakers zullen bij verschillende retailers te verkrijgen zijn, dus bekijk waar je favoriet te verkrijgen is via de lijst met retailers hiernaast.