Skip to content
Brand

Inspiratie voor outfits met Asphaltgold Shop the Look

18 maart 2023 15:28
Inspiratie voor outfits met Asphaltgold Shop the Look

Naast dat Asphaltgold een grote online retailer is, is de website meer dan alleen een webshop. Asphaltgold.com heeft ook een pagina vol met inspiratie voor outfits onder de naam Shop The Look. In dit artikel zie je een aantal looks die je terug kan zien op de Shop The Look pagina.

Wil je meer weten over Asphaltgold? Klik dan op dit artikel: Asphaltgold, alles wat je wil weten over deze store.

Dames outfits

Chill Fit

Asphaltgold

Je kent het wel, je wil er leuk uitzien maar vooral ook comfortabel voelen. Deze chill fit is perfect om een wandeling in te maken in het lente zonnetje of snel boodschappen in te doen.

Van de top down begint de outfit met een lichtkleurige Carhartt WIP pet, op de cap is het logo van het workwear brand geborduurd. De blouse met lichtblauwe strepen is van het menswear brand Sunflower. Anno 2023 laten we ons natuurlijk niet beperken door de grenzen van gender en daarom zie je dat de mannen blouse ook goed gestyled kan worden in een dames outfit.

De broek van het kledingmerk uit Antwerpen is van een lichtgrijze kleur en valt in een regular fit. Op de voorkant van de chill fit broek is het zwarte Arte Antwerpen logo te zien.

De Asics EX89 maakt subtiel gebruik van dezelfde kleur blauw die terug te zien is in de Sunflower blouse. Ook kleurt de midsole en de Asics branding aan de zijkant van de sneaker een licht beige kleur, wat een perfecte combinatie is met de Carhartt pet. Kortom de Asics sneaker maakt de outfit helmaal af met de bijpassende Asphalgold sokken.

Everyday Wear

Een varstiy jacket is het perfecte retro piece om je outfit mee op te spicen. De jas gebruikt donkerblauwe details dat weer matched met de Asphaltgold hoodie. Onder de jacket en trui is een loose fitted jeans te zien in een lichtkleurige wash.

De outfit wordt afgemaakt door Asphaltgold sokken met cursieve tekst en een classic Nike Air Force 1 ‘White’.

Heren outfit

Chill Fit

Een fashionable chill outfit is soms moeilijk samen te stellen. Gelukkig helpt Asphaltgold ons even een handje. De lichtkleurige blouse is van het kledingmerk Norse Project. Dit Deense merk vindt een balans in een streetwear en high-end fashion, deze look weerspiegeld de visie van de Norse Project.

Het overhemd wordt gecombineerd met een broek van Arte Antwerp en een zwart jack van Carhartt WIP. Om al je essentials voor onderweg ergens anders op te kunnen bergen dan in je zakken hebben we een een bijpassende tas toegevoegd aan de fit.

Om de outfit af te maken is hier een Nike Air Jordan 1 Retro High OG ‘White Cement’ aan toegevoegd. De heruitgave van de sneaker is uitgekomen in februari 2023 en is nog steeds beschikbaar op de website van Asphaltgold.

Everyday Wear

Deze everyday wear outfit is ideaal voor beginnend lente weer. De rood groene muts van menswear brand, Palmes zorgt voor de warmte die je vaak in de lente nodig hebt. De longsleeve van New Balance bevat enkele branding op de mouwen, dit zorgt voor een speels element in de outfit. Het kleine NB logo op de borst kleurt bruin wat weer perfect past bij het Carhartt WIP vest.

Cahartt WIP is van origine een workwear brand maar wordt nu veel gedragen in streetwear outfits. Het vest van het Work In Progress merk geeft de outfit een rauw randje. De outfit wordt afgemaakt door een losvallende donkerkleurige pantalon met daaronder bruine Birkenstock Boston. De Boston is gemaakt van zacht suède en zit comfortabel aan de voet.

Dit waren enkele looks die te vinden zijn op de Shop The Look pagina van Asphaltgold. Klik op de onderstaande button om alle looks van Asphaltgold te bekijken. Heb je extra hulp nodig voor het stylen van je outfits? Bekijk dan onze @outfitsbysneakerjagers.