Skip to content
Newsfeed

In-hand beelden van de Stüssy x Nike Air Max 2015 ‘Black’ en ‘Pink’

22 juli 2022 21:15
In-hand beelden van de Stüssy x Nike Air Max 2015 ‘Black’ en ‘Pink’

Nieuwe in-hand beelden van de Stüssy x Nike Air Max 2015 ‘Black’ en ‘Pink’ zijn opgedoken. In juni 2022 waren al officiële beelden van dit model in de ‘Fossil’ colorway opgedoken. Het wordt verwacht dat de ‘Black’, ‘Pink’ en ‘Fossil’ nog in 2022 nog gereleased worden.

De twee Stussy x Air Max 2015 colorways zijn beide volledige monochroom, waarbij de een volledig roze kleurt en de ander volledig zwart. Het bovenwerk heeft een basis van een grof mesh. Dit wordt versterkt door de thermisch gelaste overlays. Verder vind je op de upper branding van beide merken. Zo staat op het middenpaneel en de tong ‘Stussy’. Ook staat op het middenpaneel een reverse Swoosh.

De Flywire eyelets en de rope laces geven het model een sportieve look. Beide schoenen hebben een doorzichtige Air-bubble. Hierbij is de binnenkant van de ‘Pink’ weer roze en die van de ‘Black’ zwart. Wel hebben beide paren een zwarte outsole.

De Stüssy x Nike Air Max 2015 ‘Black’, ‘Pink’ en ‘Fossil’ worden hoogstwaarschijnlijk in 2022 nog gedropt. Hou dus de nieuwspagina in de gaten voor meer updates over deze release en nog veel meer sneaker nieuws.

stussy air max 2015
stussy air max 2015
Air max 2015