Skip to content
Newsfeed

In 2023 komt een nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance 550 collab uit

21 februari 2023 17:33
In 2023 komt een nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance 550 collab uit

In 2019 kwam de eerste samenwerking tussen New Balance en fashion brand Aimé Leon Dore uit. Sindsdien hebben de twee merken al vele collabs uitgebracht. In 2023 zal er een nieuwe samenwerking plaatsvinden. Er komen twee nieuwe colorways van de Aimé Leon Dore x New Balance 550 uit. Helaas is er nog geen release datum bekend maar in dit artikel vertellen we alles wat tot nu toe bekend is.

New Balance en Aimé Leon Dore hebben in 2020 al een ontzettende succesvolle samenwerking uitgevoerd met het 550 model. Ergens in 2023 zullen ze deze samenwerking met dit New Balance model voortzetten, echter wordt deze uitgave anders dan wat wij tot nu toe hebben gezien.

Canvas en ruwe suéde is het nieuwe recept voor de aankomende twee Aimé Leon Dore x New Balance 550 modellen. De 550’s zullen in twee verschillende kleuren droppen. De ene sneaker is donkerbruin en is bijna een soort chocolate coloured shade. De andere sneaker is lichter van kleur, en is het best te omschrijven als beige.

Het lijkt erop dat de modellen in de herfst zullen droppen, omdat de sneakers een herfst-achtige vibe hebben. Echter is de release datum nog niet bekend en zal de samenwerking hoogstwaarschijnlijk ergens droppen in 2023.

Aangezien we nog even geduld moeten hebben voordat we dit paartje in onze handen kunnen hebben, zijn hier alvast de eerste foto’s van de nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance 550 collab.

Om op de hoogte te blijven van deze release en vele andere, check onze sneaker release kalender.

Aimé Leon Dore x New Balance 550 foto van de bovenkant schoen
Aimé Leon Dore x New Balance 550 detail foto van de punt van de schoen
Aimé Leon Dore x New Balance 550 foto van boven zijkant van de schoen te zien