Skip to content
Upcoming

Closer Look: IAB-Studio x ASICS Gel-Venture 6

10 juli 2020 13:11
Closer Look: IAB-Studio x ASICS Gel-Venture 6

Vorige maand zagen wij de eerste beelden van de IAB-Studio x ASICS. Nu hebben de twee partijen een closer look gegeven van hun samenwerking op de GEL-Venture 6. Samen met de Zuid-Koreaanse rapper Beenzino, wordt de minimalistische sneaker van IAB-Studio toegevoegd aan die van ASICS klassieke hardloopschoenen.

ASICS is een Japanse multinational die schoenen en sport artiekelen produceert die zijn ontworpen voor een breed scala aan sporten. ASICS is opgericht in 1949 en begon met het maken van basketbal schoenen. Kort daarna breidde ASICS zich uit in Olympische Stijlen die in de jaren ’50, ’60 en ’70 door atleten over heel de wereld gebruikt werden. Tegenwoordig is ASICS niet meer alleen een sport merk, maar zien we dat het Japanse merk steeds meer samenwerkingen aan gaat met fashion brands. ASICS sneakers worden zo steeds meet een lifestyle icoon.

IAB-Studio x ASICS GEL-Venture 6

De upper van de sneaker heeft een mooie witte base gekregen. Over deze witte base zijn grotendeels zilveren overlays te vinden. Fel gele ribstof details zijn gebruikt als hiel strap, lace holder en als decoratie op de midfoot. Verdere donkerblauwe kleuren zijn gebruikt in de sockliner, veters en outsole van de sneaker. ASICS is ook niet bang geweest om hu branding te laten zien op de sneaker, zo staat het ASICS logo op de tong, toebox en isole. Ook is te zien dat het een samenwerking is met IAB-Studio van wegen de branding op de hiel en insole.

De IAB-Studio x ASICS GEL-Venture 6 is nu al verkrijgbaar via 43einhalb voor €120,-. Grijp jij mis op deze release, wees dan niet getreurd, want er komt nog een release bij ASICS zelf. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

IAB Studio X ASICS Gel-Venture™ 6

1023A068 021 · Prijs vanaf €206,-

Naar alle aanbieders
Images by 43einhalb