Skip to content
Upcoming

Hyprints opent 1 mei haar digitale deuren!

26 april 2018 10:18
Hyprints opent 1 mei haar digitale deuren!

Binnenkort opent Hyprints haar digitale deuren, 1 mei a.s. wordt namelijk de geheel nieuwe website inclusief webshop gelanceerd. Hyprints is een creatieve onderneming die zich richt op het maken van hoogwaardige illustraties en prints van sneakers, fashion en pop cultuur. Hyprints is een concept bedacht door Sven Dekker – een grafisch ontwerper en sneaker verzamelaar uit Amsterdam – en is ontstaan uit het idee dat de liefde voor sneakers en fashion niet gelimiteerd hoeft te zijn tot het lichaam. Het design van sneakers leent zich namelijk ook heel goed voor artwork dat je bijvoorbeeld aan de muur kan hangen.

Na het succes van Sneakerness Rotterdam in het najaar van 2017 – waar Hyprints aanwezig was met een eigen tafel en een selectie van prints – ontstond het idee om ook een webshop te openen. 1 mei aanstaande is het dan eindelijk zo ver en zullen de digitale deuren worden geopend. Het is echter al mogelijk om de webshop eerder te bezoeken. In het weekend van 28 en 29 april kan de webshop namelijk bezocht worden doormiddel van een wachtwoord. Het wachtwoord wordt zaterdag ochtend per mail gestuurd naar iedereen die zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief. Tijdens dit weekend kan er ook gebruik worden gemaakt van de ‘Early Access Sale’, met flinke kortingen op alle prints. Inschrijven voor ‘early access’ kan tot en met vrijdagavond 27 april via www.hyprints.com.

Hieronder kun je een aantal voorbeelden van de Hyprints bekijken! Wij kunnen niet wachten tot 1 mei, neem vooral even een kijkje op de website en social media van hyprints!