Skip to content
Where to Cop

Hyprints lanceert sneaker art waarvan je gaat watertanden

24 oktober 2020 14:00
Hyprints lanceert sneaker art waarvan je gaat watertanden

Hyprints lanceert vandaag een nieuwe serie sneaker art prints. Voor het eerst komen er in één keer 8 verschillende prints uit. De verschillende designs zijn in de afgelopen weken al gedeeld op de social kanalen van Hyprints en zijn met veel enthousiasme ontvangen. Deze nieuwe serie genaamd ‘Foot Prints’ staat geheel in het teken van eten, drinken en sneakers.

Eten en sneakers, een combinatie die je misschien niet snel bij elkaar zet. Maar is het je wel eens opgevallen dat veel sneakers benoemd zijn naar eten of drinken? Neem bijvoorbeeld de Air Max 90 DQM ‘Bacon’, een door velen geliefde colorway uit 2006. Of Google eens je favoriete model met woorden als ‘Lemonade’, ‘Grape’, of ‘Oreo’, en je zult verbaast staan van de hoeveelheid resultaten!

Hyprints heeft voor deze nieuwe serie inspiratie gehaald uit deze (bij)namen van sneakers en creatieve mashups gemaakt, zoals de Air Max 90 Bacon BLT sandwich, de Air Jordan 1 Mocha koffie mok en de Air Max 1 Curry bowl. De designs zijn geprint op 250 g/m² houtvrij gesatineerd A4 papier. Stel je eigen menu samen in de webshop van Hyprints van minimaal 3 prints en ontvang je eigen pack in een gepersonaliseerde verpakking. Daarnaast is er stapelkorting, hoe meer prints je toevoegt, hoe goedkoper ze per stuk worden!