Skip to content
Upcoming

Humidity eert de The New Orleans met Nike SB

12 september 2018 12:57
Humidity eert de The New Orleans met Nike SB

Sneakershop Humidity eert het 300 jarig bestaan van de stad New Orleans met een speciale Nike SB Dunk. Nike SB heeft samen met de Humidity gekeken hoe ze met een sneaker een eerbetoon konden geven aan de New Orleans, ookwel de Big Easy. Humidity NOLA is een stakeshop in New Orleans.

New Orleans staat bekend om haar Jazz. De sneaker is dan ook helemaal geïnspireerd door de muziek genre. Zo is het bovenwerk geinspireerd op het koper van de blaasinstrumenten. Het bovenwerk is gemaakt van leer maar heeft dus de kleur van bijvoorbeeld een trompet of trombone. De binnenkant van de sneaker heeft een paarsfluelen kleur. Deze is geïnspireed op de binnenkant van een instrumenten doos. Ook staat er een rode vlinderdas op de schoen, vasgemaakt aan de veters. Hiermee willen ze een eer bewijzen aan de legendarische jazztrompetist Louis Armstrong. Hij is bekend van nummers zoals What a wonderfull world en ‘La vie en rose. Tenslotte zien we muzieknoten door de doorzichtige zool die ook weer een eerbetoon geven aan de geboorte stad van Jazz muziek.

Humidity Nola is van plan om de sneaker op 15 september te releasen. Ze verwachten dat hij niet lang erna zal releasen op de Nike SNEAKRS site en app.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike SB Dunk High
Images by Humidity