Skip to content
Upcoming

Human Made en adidas brengen negen nieuwe sneaker uit

5 augustus 2020 20:32
Human Made en adidas brengen negen nieuwe sneaker uit

Human Made en adidas zijn natuurlijk geen onbekende bij elkaar en hebben al vaak samen gewerkt. Nu hebben de twee partijen een geheel nieuwe collectie onthuld. De collectie bevat modellen zoals de Campus en Stan Smith, maar ook het wat minder populaire Rivalry model.

Human Made is een Japans fashion merk opgericht in 2010 door fashion designer en muziek producent NIGO. NIGO startte Human Made om dingen te creëren die hij niet kon met zijn streetwear merk A Bathing Ape (BAPE). Samen met grafisch ontwerpen Sk8thing probeerde ze producten te maken die de pre jaren 60 weerspiegelde.

Human Made x adidas

Laten we beginnen met het Rivalry model. De Rivalry komt in drie verschillende colorways namelijk Night Marine/White/Aqua, Green/White, en Sand/White. Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van leer en beschikt over het adidas logo op de tong en de drie strepen op de midfoot. Op de drie strepen staat de tekst “Gears for Futuristic Teenagers”. De drie strepen staan niet aan de binnen zeide van de sneaker, want deze zijn vervangen door het Human Made logo.

De Stan Smith is erg simpel gelaten. De drie colorways die uitkomen zijn Black/Black, White/Metallic en White/Green. Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van leer met het Human Made logo op de midfoot. Op de tong staat “Adidas” geschreven en op de hiel “Human Made”. Alle drie de colorways zitten op een off white midsole.

Als laatste hebben we de adidas Campus. Ook dit silhouet is erg simpel gelaten vergeleken met de Rivalry. De sneaker komt in een Green, Grey en Blue colorway. Het grootste deel van de upper is gemaakt van suede en heeft de drie strepen van adidas op de midfoot staat. Hierop staat wederom “Gears for Futuristic Teenagers”. De hiel patch is van leer gemaakt met het Human Made logo in het groot erop.

De Human Made x adidas collectie komt uit op donderdag 6 augustus bij onder andere adidas. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Human Made X adidas Rivalry 'Green/Yellow'

FY1084 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

Human Made X adidas Rivalry 'Night Marine'

FY1083 · Prijs vanaf €41,-

Naar alle aanbieders

Human Made X adidas Rivalry 'Sand'

FY1085 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

Human Made X adidas Stan Smith 'Core Black'

FY0736 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

Human Made X adidas Stan Smith 'Cloud White'

FY0734 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Human Made X adidas Stan Smith 'Cloud White'

FY0735 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders
Human Made x adidas

Human Made X adidas Campus 'Light Blue'

FY0731 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Human Made X adidas Campus 'Green'

FY0732 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

Human Made X adidas Campus 'Light Onix'

FY0733 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders
Human Made x adidas
Images by END