Skip to content
Upcoming

Human Made en adidas komen met nieuwe samenwerking

7 april 2020 21:27
Human Made en adidas komen met nieuwe samenwerking

Humand Made en adidas komen opnieuw met een te gekke samenwerking. Samen zullen zij drie verschillende colorways van de adidas Superstar droppen. Al eerder kwamen de twee met verschillende samenwerkingen. Vanaf vrijdag 10 april zijn deze drie colorways verkrijgbaar bij Human Made vanaf 12:00.

Human Made is opgericht door Nigo, hij was een groot fan van vintage kleding. Het merk is dan ook ontstaan door de inspiratie uit de Amerikaanse werkkleding uit de jaren ’50. Daarbuiten is Nigo ook de oprichter van het streetwear merk, A Bathing Ape. Dit staat vooral bekend om de camouflage print. Ondertussen is het merk wereldberoemd maar toen het net van start ging verkochten zij alleen T-shirts en hoodies. Ondertussen zijn er ook sneakers, de Bapesta.

Human Made x adidas Superstar | Closer Look

De samenwerking van Human Made en adidas zal op het Superstar model zijn. Er zullen drie verschillende colorways verschijnen. Alle drie zullen zij de rubberen shell-toe bevatten en een lederen bovenwerk. De welbekende drie strepen van dit model hebben de tekst ‘Gears for futuristic teenagers’ ontvangen. De heel is afgemaakt met het rode hartje van Human Made. De tong van de sneaker heeft de adidas branding zoals altijd.

De drie verschillende colorways van Human Made x adidas zullen aanstaande vrijdag, 10 april, verschijnen bij Human Made. De sneakers zijn alleen online te verkrijgen vanaf 12:00 uur. Om op de hoogte te blijven van de laatste updates kan je ons volgen op social media of de releasekalender in de gaten houden. Bekijk de sneakers van deze te gekke samenwerking hieronder!


Images by: Human Made