Skip to content
Upcoming

How to Cop: adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Antlia’

21 juni 2019 16:47
How to Cop: adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Antlia’

Morgen, 22 juni om 08:00 uur is het eindelijk zo ver, de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Antlia’ zal uitkomen. In dit blog leggen wij uit hoe jij een paartje van deze nieuwe colorway kan bemachtigen.

De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Antlia’ komt ook uit voor kinderen en baby’s. Voor kinderen zal de sneaker €160,- kosten en voor baby’s zal de sneaker €140,- kosten.


STAP 1: Belangrijke Informatie

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om jezelf goed in te lezen over de Yeezy BOOST 350 V2 ‘Antlia’. Dit kan je doen met een blog dat wij eerder hebben geschreven, KLIK HIER om dit blog te lezen over alle details van de colorway.

Andere belangrijke dingen die je moet weten voor de release is de prijs, wanneer die uitkomt en waar die uitkomt. Morgen, 21 juni komt de nieuwe colorway uit om 08:00u ’s ochtends. Wij raden aan om niet om 08:00u ’s ochtends pas je laptop te pakken, maar om om 07:45u klaar te zitten. De sneaker zal €220,- kosten. Echter is het alleen mogelijk om de sneaker te betalen via PayPal en/of Credit Card.

Yeezy BOOST

STAP 2: Waar is de colorway verkrijgbaar?

Nu je je hebt ingelezen over de sneaker is het natuurlijk ook wel prettig om te weten waar de sneaker uitkomt. Wat vanzelfsprekend is, is dat de sneaker uitkomt via adidas.nl/yeezy. Dit is gelukkig niet de enige webshop waar deze sneaker verkrijgbaar zal zijn, want de sneaker zal ook online verkrijgbaar zijn bij JD Sports, 43Einhalb, Allike, 18montrose en Footlocker. Bij al deze stores zal de sneaker om 08:00u ’s ochtends uitkomen, dus maak verstandig je keuze bij welke webshop je klaar zit. Bekijk onze Releasekalender voor een volledige Store List en check welke raffles er nog open zijn.

Yeezy BOOST

STAP 3: De verkoop

Als het goed is heb je je wekker al gezet om 07:45u? Zo niet, doe dat dan nu. Je moet namelijk op tijd klaar zitten voor deze release. Zodra het 07:59u is blijf je de pagina refreshen totdat je in de wachtrij zit. Refresh de pagina niet meer zodra je in de wachtrij zit. Als je dit doet begin je weer achteraan in de wachtrij en zal de kans alleen maar kleiner zijn dat je een paartje weet te bemachtigen. Wil jij dit paartje echt graag hebben? Dan raden wij je aan om op een paartje via je laptop probeert te bemachtigen en via je telefoon. Gebruik je laptop op de WI-FI en je telefoon op 4G. Zo maak je dubbel kans op een paartje.

Yeezy BOOST

STAP 5: Enjoy your W!

Is het jou gelukt om een paartje te bemachtigen? Laat het ons weten via social media. Did you take an L? Maak je niet druk, want volgende week zal de adidas Yeezy BOOST 700 V1 ‘Utility Black’ uitkomen en misschien heb je dan meer geluk!

Yeezy BOOST