Skip to content
Upcoming

How to buy: Skepta X Nike Air Max BW/97 hyrbid

16 mei 2018 11:17
How to buy: Skepta X Nike Air Max BW/97 hyrbid

De release van de nieuwste Skepta en Nike collab komt steeds dichterbij. De Skepta X Nike Air Max BW/97 hyrbid zal op 16 mei uitgaan komen bij verschillende shop. Wil jij deze sneakers halen is het belangrijk om te weten waar en hoe je ze kan kopen.

Deze collab tussen Nike en Skepta is uniek, voor het eerst komt er een hybrid tussen de Nike Air Max BW en de Nike Air Max 97. De hybrid is ontstaan uit de liefde voor de AM BW, tijdens de jeugd van Skepta was de Big Window de schoen die je moest hebben. Om de Air Max BW een nog grotere Air Unit te geven heeft de sneaker de zool, met Air Unit, van de Air Max 97 gekregen. De rood, blauw met witte colorway op de sneakers zijn een duidelijke referentie naar de Franse vlag.

Er zal waarschijnlijk meer vraag dan aanbod zijn van de sneaker. Om de sneaker te bemachtigen moet je dus weten waar en hoe je ze kan aanschaffen. De meeste webshops hebben een online raffle. Dit houdt in dat je je van tevoren moet inschrijven om kans te maken op een paar. Wij hebben voor jullie de shops verzameld en vermeld bij welke store het nodig is om mee te doen aan een raffle.


Shops

Bij de meeste shops is het dus nodig om je eerst in te schrijven. Wees hier optijd mee want veel raffles sluiten al op 18 mei!


Skepta X Nike Air Max BW/97

Releasedatum: 19-05-2018
Prijs: €190,-
Colorway: Summit Wihte/Hyper Cobalt-White
Stylecode: AO2113-100