Skip to content
Staff Picks

Hottest Sneaker Releases – Week 23

7 juni 2022 21:00
Hottest Sneaker Releases – Week 23

We hebben de Hottest Sneaker Releases van week 23 weer voor je op een rijtje gezet. Er komt deze week weer een breed scala aan footwear uit. Zo komen deze week de futuristische adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’, maar ook het Tyler the Creator’s Golf le Fleur x Converse GLF 2.0 two-pack. Hieronder vind je de populairste sneaker releases van de week.

8 JUNI: adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’

Om 08.00 uur vanaf €90,-

Yeezy Foam RNNR

De Yeezy Foam RNRR staat bekend om zijn unieke, futuristische design. Het model bestaat uit EVA-schuim en een bioplastic gemaakt van algen. Hierdoor is het model zowel comfortabel, als duurzaam. De ‘Onyx’ colorway lijkt zwart-kleurig, maar is eigenlijk een donkere kleur grijs.

adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx'

HP8739 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Foam RNNR PS 'Onyx'

HP5347 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Foam RNNR TD 'Onyx'

HP5346 · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders

9 JUNI: Puma Slipstream Invdr ‘Light Pink’

Om 0.00 uur vanaf €109,-

Puma Slipstream Invdr 'Light Pink'

Retro low top basketbalschoenen zijn dé sneakers van het moment. Met de Puma Slipstream Invdr zit je deze zomer dus goed. Het model wordt uitgebracht in twee nieuwe colorways, waarvan de ‘Light Pink’ er een is.

De Puma Slipstream Invdr ‘Light Pink’ kleurt voornamelijk wit met gum details op de overlays en tong. Verder kleuren het veteroogje, de kraag en de hak zwart. De outsole combineert de kleuren gum, zwart en roze.

Puma Slipstream Invdr 'Light Pink'

386270-01 · Prijs vanaf €41,-

Naar alle aanbieders

9 JUNI: Puma Slipstream Invdr ‘Marshmallow’

Om 00.00 uur vanaf €109,-

Puma Slipstream Invdr 'Marshmallow'

Het two-pack van de Puma Slipstream Invdr bevat ook nog een ‘Marshmallow’ colorway. De kleurcombinatie van groen, paars en wit doet erg denken Buzz Lightyear van de Toy Story mediafranchise. De off-white gekleurde middenzool geeft de schoen een vintage look.

Puma Slipstream Invdr 'Marshmallow'

386270-02 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders

9 JUNI: Air Jordan 4 ‘Zen Master’

Om 09.00 uur vanaf €220,-

Air Jordan 4 'Zen Master'

De Air Jordan 4 ‘Zen Master’ is uitgevoerd in een ombrê tie-dye patroon met verschillende tinten paars en roze. De eyelets en de heeltab zijn gemaakt van een doorschijnend TPU-materiaal. Op de middenvoet en het middenpaneel is een groot zwart mesh gebruikt.

Air Jordan 4 Retro 'Zen Master'

DH7138-506 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders

9 JUNI: Nike Air Force 1 Mid 07 QS ‘Chocolate’

Om 09.00 uur vanaf €150,-

Nike Air Force 1 Mid 07 QS 'Chocolate'

De Nike Air Force 1 Mid 07 QS ‘Chocolate’ wordt na 24 jaar opnieuw uitgebracht. Dit is ter viering van het 40-jarig bestaan van de AF1. Het bovenwerk is volledig bekleed in een bruin suède dat gepaard gaat met een crème kleurige Swoosh, kraag, veters, middenzool. Ook de mini-Swooshes op de neus en de strap zijn crème kleurig.

Nike Air Force 1 Mid 07 QS 'Chocolate'

DM0107-200 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

9 JUNI: Nike Air Force 1 Mid ‘Venice’

Om 09.00 uur vanaf €150,-

Nike Air Force 1 Mid 'Venice'

De Nike Air Force 1 Mid ‘Venice’ komt tegelijkertijd uit met de ‘Chocolate’. Het bovenwerk van dit paartje is volledig bekleed in zacht roze suède. Hier wordt dit gepaard met een witte Swoosh, veters, midsole en kraag. Ook bij dit paartje zijn er mini-Swooshes te vinden op de neus en de strap. De roze outsole brengt de schoen helemaal samen.

Nike Air Force 1 Mid QS 'Venice'

DM0107-500 · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders

9 JUNI: Golf Le Fleur x Converse GLF 2.0 ‘Copper Tan’

Om 10.00 uur vanaf €110,-

Golf Le Fleur x Converse GLF 2.0 'Copper Tan'

Het streetwear merk van rapper Tyler, the Creator en Converse werken samen aan twee colorways van de GLF 2.0. De ‘Copper Tan’ is hier één van. Het bovenwerk bevat een mix van materialen. Zo zijn de neus, mudguards, veteroogjes en tong bekleed in een oranje suède. De underlays zijn gemaakt van een oranje kleurig canvas. De outsole kleurt bubblegum-roze.

GOLF Le FLEUR x Converse GLF 2.0 'Copper Tan'

173186C · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders

9 JUNI: Golf Le Fleur x Converse GLF 2.0 ‘Oil Green’

Om 10.00 uur vanaf €110,-

Golf Le Fleur x Converse GLF 2.0 'Oil Green'

De Golf Le Fleur x Converse GLF 2.0 komt ook uit in een ‘Oil Green’ colorway. Hier zijn de overlays en de tong zijn bekleed in een bruin kleurig suède. De underlays van een groen kleurig canvas. Deze kleurcombinatie van natuurlijke kleuren geeft de schoen een outdoors look. Ook deze colorway bevat een bubblegum-roze outsole.

Golf Le Fleur x Converse GLF 2.0 'Oil Green'

173187C · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

10 JUNI: Reebok Eames Classic Leather ‘Dark Brown’

Om 00.00 uur vanaf €120,-

Reebok Eames Classic Leather 'Dark Brown

De Reebok Eames Classic Leather ‘Dark Brown’ is geïnspireerd door de iconische Eames Lounge Chair. Het leren bovenwerk bevat een all-over ‘Rosewood’ patroon, wat ook te vinden is op het houten paneel van de lounge chair.

Reebok Eames Classic Leather 'Dark Brown'

GY6391 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

10 JUNI: NikeCraft General Purpose Shoe

Om 09.00 uur vanaf €110,-

NikeCraft General Purpose Shoe

De NikeCraft General Purpose Shoe is de laatste sneaker release van Tom Sachs en Nike. Dit paartje heeft expres een simpel design. Het is namelijk de bedoeling dat de schoen wordt gebruikt als een stuk gereedschap dat je ondersteunt in het dagelijks leven. Het bovenwerk bestaat uit een sail kleurig mesh met suede overlays. Verder bevat de schoen enkele blauwe details op de tong en de hak. De minimalistische look wordt afgemaakt door de bruine midsole en de zwarte outsole.

NikeCraft General Purpose Shoe

DA6672-200 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders

10 JUNI: Afew x Asics GT-II ‘Polar Shade’ – Uplifting Pack

Om 09.00 uur vanaf €140,-

Afew x Asics GT-II 'Polar Shade' - Uplifting Pack

Afew x Asics releasen deze week ook twee colorways van de GT-II als onderdeel van de Uplifting Pack. Het eerste paartje hiervan is de ‘Polar Shade’ colorway. Het bovenwerk bevat een mix van materialen. Zo zijn hak en de tong gemaakt van een grijs corduroy materiaal. De neus is gemaakt van een lichtgrijs leer met suède overlays.

Afew x Asics GT-II 'Polar Shade' - Uplifting Pack

1201A704-020 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

10 JUNI: Afew x Asics GT-II ‘Chocolate Brown’ – Uplifting Pack

Om 09.00 uur vanaf €140,-

Afew x Asics GT-II 'Chocolate Brown' - Uplifting Pack

Het andere paartje uit de ‘Uplifting pack’ is de Afew x Asics GT-II ‘Chocolate Brown’. Deze is ook bekleed in een mix van materialen en kleuren. De hak is van een bruin suede. Het middenpaneel is een crème kleurig leer. De neus is gemaakt van wit leer. Op de kraag vind je nog een roze corduroy rand. Op de hak vind je de kleuren roze, crème en bruin opnieuw samen

Afew x Asics GT-II 'Chocolate Brown' - Uplifting Pack

1201A480.700 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de Hottest Sneaker Releases van week 23. Bekijk onze releasekalender via de Sneakerjagers app om een overzicht te krijgen van alle release details. Houd ook de Instagram pagina in de gaten om voor het laatste sneaker news.