Skip to content
Upcoming

Hottest Sneaker Releases 🔥 Week 10 van 2021

8 maart 2021 20:04
Hottest Sneaker Releases 🔥 Week 10 van 2021

Happy Monday! Om deze week weer goed te beginnen hebben we weer de Hottest Sneaker Releases voor je verzameld. Deze week droppen weer de nieuwste colorways op populaire modellen, maar er keren ook een aantal OG sneakers terug. Bekijk hier de Hottest Sneaker Releases van week 10 van 2021 🔥!

9 MAART: Nike Dunk High ‘All Star’

Om 09:00 vanaf €109,-

Speciaal voor het NBA All-Star Weekend heeft Nike verschillende designs ontworpen. Deze tweekleurige Nike Dunk High is gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben de zwarte delen een glanzend en golvend patroon gekregen. De licht turquoise kleur heeft een zachter materiaal waardoor de schoen er clean uit ziet. Een opvallend detail is het Indianapolis logo die aan de zijkant van de hak is bevestigd. Dit is de stad waar het event zou worden georganiseerd.

Nike Dunk High All Star

Nike Dunk High 'All Star'

DD1398-300 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

9 MAART: Nike Air Force 1 React ‘All Star’

Om 09:00 vanaf €120,-

Ook is er voor het NBA All-Star Weekend een Nike Air Force 1 ontworpen. Voor deze sneaker is er gekozen om de upper volledig zwart te maken. De schoen heeft een semi-transparante groene zool gekregen waardoor er een mooi contrast ontstaat. Ook heeft de AF1 hetzelfde glinsterende materiaal gekregen die op verschillende delen zijn aangebracht. Ook is het All-Star logo toegevoegd op de zijkant van de hak.

Hottest Sneaker Releases

Nike Air Force 1 React 'All Star'

CV2218-001 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders

9 MAART: Nike Air Force 1 Low ‘Popcorn’

Om 09:00 vanaf €119,-

Als je aan de bioscoop denkt, denk je aan popcorn 🍿. Nike brengt een ode aan de bekende Amerikaanse gepofte snack, door op de Air Force 1 een speciaal design te hebben ontworpen. Op de sneakers zijn elementen aangebracht die doen denken aan de wit-gele kleur van popcorn en de rood-wit gestreepte bakjes die erbij horen.

Hottest Sneaker Releases

Nike Air Force 1 Low 'Popcorn'

CW2919-100 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders

10 MAART: adidas NMD_R1 Primeknit ‘Core Black’

Om 00:00 vanaf €180,-


adidas
brengt de ‘Core Black’ colorway op het NMD_R1 Primeknit model uit. Met deze release viert adidas het vijfjarige jubileum van het NMD model. De upper is draagbaar zwart gebleven en de bekende NMD blokken zijn rood en blauw gemaakt. Om de schoen af te maken, is de comfortabele boost zool wit gekleurd.

Hottest Sneaker Releases

adidas NMD_R1 Primeknit 'Core Black'

GZ0066 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

11 MAART: Nike Dunk High ‘Syracuse’

Om 09:00 vanaf €110,-

Na lang wachten, releast deze week dan eindelijk de Nike Dunk High in de felgekleurde ‘Syracuse’ colorway in zowel mannen- als vrouwenmaten. De oranje-witte colorway hoort bij de originele release uit 1985 van Nike’s “Be True To Your School” pack. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze kleur geinspireerd op de Syracuse University in New York. We zagen de colorway vorig jaar al eerder terugkomen op de Dunk Low en donderdag is het de beurt aan de Dunk High.

Nike Dunk High Syracuse

Nike Dunk High 'Syracuse'

DD1399-101 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Dunk High 'Syracuse'

DD1869-100 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders

11 MAART: Nike Dunk Low ‘Hyper Cobalt’

Om 09:00 vanaf €99,-

Ook komt er donderdag een Restock op de Nike Dunk Low ‘Hyper Cobalt’. Het populaire model heeft een opvallende blauwe kleur die er goed uitspringt door de zwarte colorblock delen. Verder bevat de schoen een frisse witte rand aan de zool waardoor deze er modern uit ziet.

Hottest Sneaker Releases

Nike Dunk Low 'Hyper Cobalt'

DD1391-001 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders

11 MAART: Nike Air Max Plus Essential

Om 09:00 vanaf €170,-

Nike dropt nieuwe colorways op het Air Max Plus Essential model. Ga jij voor de zwarte ‘Team Orange’ of de lichtgrijze ‘Dark Sulfur’? Beide sneakers hebben kleurrijke accenten waardoor ze zeker eyecatchers onder je outfit zullen zijn!

Nike air max plus
nike air max plus essential

Nike Air Max Plus Essential 'Team Orange'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Plus Essential 'Dark Sulfur'

DD7111-001 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

12 MAART: Nike Air Huarache ‘Scream Green’

Om 09:00 vanaf €129,-

Nike brengt op vrijdag een èchte klassieker terug: de Nike Air Huarache ‘Scream Green’. De Air Huarache viert dit jaar zijn 30ste verjaardag, speciaal hiervoor re-released Nike deze OG colorway. De fel blauwe en groene accenten knallen van de schoen af.

Nike Air Huarache OG

Nike Air Huarache 'Scream Green'

DD1068-100 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

12 MAART: Nike Air Presto ‘Rainbow’

Om 09:00 vanaf €129,-

Ook een ander Nike model viert dit jaar een jubileum: namelijk de Nike Air Presto. Deze comfortabele schoen werd 20 jaar geleden op de markt gebracht als running shoe. Maar sindsdien hebben veel sneakerlovers het model gedragen als eyecatcher onder hun outfit. Nike’s visie was om een schoen te creëren die aanvoelde als een t-shirt voor je voet. Benieuwd of dit klopt? Probeer dan vrijdag een paar van dit kleurrijke model te bemachtigen.

Hottest Sneaker Releases

Nike Air Presto 'Rainbow'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

13 MAART: Nike Air Structure Triax 91

Om 09:00 vanaf €129,-

Ook de Nike Air Structure Triax 91 mag dit jaar 30 kaarsjes uitblazen. Dit OG model werd in 1991 ontworpen als hardloopschoen. De sneaker is opgedeeld in verschillende scherpen lijnen en bevatten de bekende Air Bubble in de zool. Zaterdag releasen twee verschillende colorways: de blauwe ‘Neo Teal’ en de roze ‘Pink’ colorway die speciaal is ontworpen voor vrouwen.

Nike Air Structure Triax 91
Hottest Sneaker Releases

Nike Air Structure Triax 91 'Neo Teal'

CV3492-100 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Air Structure Triax 91 'Pink'

DB1426-100 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de Hottest Sneaker Releases van deze week. Op welke dag of dagen ga jij je wekker zetten ⏰? Als je meer beelden wil zien van deze unieke designs, check dan de Sneakerjagers Blog om alles over de sneakers te lezen. Vergeet niet om ook de Releasekalender te bekijken om alle andere releases van deze week niet te missen!