Skip to content
Brand

Hoge kortingen bij Foot Locker Mid Season Sale

29 maart 2023 10:00
Hoge kortingen bij Foot Locker Mid Season Sale

Van 27 maart 2023 tot 10 april 2023 biedt Foot Locker ons hoge kortingen aan! De Foot Locker Mid Sale bevat maar liefst 750 items voor zowel de mannen als de vrouwen. Kleding, accessoires en natuurlijk sneakers kun je terugvinden in deze 50% korting Mid Season Sale.

In dit artikel laten we onze top tien producten zien in de Foot Locker sale, maar natuurlijk zijn er veel meer producten met hoge kortingen beschikbaar. Klik op de onderstaande knop om alle items uit de sale te bekijken.

Jordan Jumpman Two Trey

In 2022 maakte we kennis met deze nieuwe creatie van het Jordan Brand genaamd de Jordan Jumpman Two Trey. Dit nieuwere model combineert sommige aspecten van misschien wel je favoriete Jordan sneaker. Als je de Jordan 11, 8 en 7 met elkaar mixt krijg je de Two Trey als uitkomst.

Als je nu deze hybride sneaker bij Foot Locker haalt, bespaar je maar liefst veertig euro!

Foot Locker

Nike Tuned 1

Na het maken van de eerste Air unit in de Air Max 1, heeft Nike vele stappen gemaakt met hun welbekende Air technologie. De Nike Tuned 1 is het levende bewijs hiervan.

De Tuned 1 is een toegankelijk en gewaagd silhouet in één. De verschillende Air units zorgen voor comfort en geeft het model een futuristiche feel. Het bovenwerk komt in mesh, hier zie je ook een kleurverloop van grijs naar wit.

Nike Blazer Mid ’77

De Nike Blazer is niet weg te denken uit de streetwear scene van 2023. Toch is de sneaker een alles behalve nieuw design, en misschien is zorgt dat wel voor zijn charme. De Nike Blazer kwam uit in 1973 speciaal gecreëerd als basketbal sneaker. Toch heeft de Blazer vele harten in onze huidige pop culture verovert, dus pak snel je kans op dit paartje te coppen met flinke korting.

Asics Gel 1130

Als je het ons vraagt heeft iedereen een chunky sneaker nodig. Ze zijn comfortabel, stijlvol en hebben een nostalgische uitstraling. Ale je deze kenmerken graag in een sneaker verwerkt wil hebben, is de Asics Gel 1130 een erg goede optie.

Deze rood met witte uitgave heeft een speelse look. De 1130 is van origine een hardloopschoen, maar wordt tegenwoordig gedragen als lifestyle sneaker. Als je naar een stijlvolle en comfort zoekt, is de Asics Gel 1130 perfect voor jou.

PUMA OP-1 Pwrframe

De PUMA OP-1 Pwrframe is een echte eye-catcher. De metallic details op de hiel zorgen voor een unieke en opvallende look. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt uit textiel en mesh in kleuren van grijstinten. Deze overheersende neutrale kleur zorgt ervoor dat de Pwrframe niet te veel om aandacht schreeuwt en de perfecte balans vindt tussen een opvallende en casual sneaker.

De zool zorgt voor stevige ondersteuning voor tijdens het sporten, maar laat je niet afschrikken want de PUMA OP-1 Pwrframe is ook een goede keus als lifestyle sneaker.

PUMA x Memphis Depay T7

Eind 2022 ging PUMA een samenwerking aan met de Nederlandse voetballer Memphis Depay. De collectie bestond uit verschillende kledingstukken waar dit T-shirt onderdeel uit was. De lichtblauwe kleur was terug te zien in de gehele collectie.

Shop het PUMA x Memphis Depay shirt nu met korting bij Foot Locker.

Wil je meer informatie over deze samenwerking? Ga dan snel naar dit artikel: Memphis Depay en PUMA komen met de BADTTW T7 collectie.

Nike Sportswear Evrdy Mod

De lente staat onder andere bekend om zijn wisselvallige weersomstandigheden. Een extra hoodie in je garderobe kan dan natuurlijk geen kwaad. Deze bruinkleurige Nike trui kun je nu bij Foot Locker halen met 20 euro korting!

Nike NBA Brooklyn Nets

De NBA Nets is een basketbalteam gevestigd in Brooklyn New York. Het team speelt al jaren de sterren van de hemel en daarom kun je dit Nike jack samen met je favoriete Jordans met trots dragen. Dit is de perfecte tussenjas als je het ons vraagt!

adidas caps

Een cap is de perfect accessoire om je outfit compleet te maken. Nu de Mid Season Sale van Foot Locker gaande is, is dit het moment om een extra petje te scoren voor de aankomende lente en zomerdagen.

Dit zijn onze top picks uit de Mid Season Sale collectie van Foot Locker. Druk op de onderstaande knop om de gehele sale collectie. Houdt er rekening mee dat deze kortingsactie loopt tot 10 april 09:00 uur, sla dus nog even snel je slag!

Wil je op de hoogte blijven over de nieuwste sales? Houdt onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.