Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik Salomon sneakers?

23 februari 2023 18:22
Hoe style ik Salomon sneakers?

De sneakers van Salomon zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Het outdoor merk specialiseert zich voornamelijk op outdoor schoenen voor sporten als hiking, hardlopen en skiën. Anno 2023 zijn de sneakers ook omarmt in de sneaker community en worden de silhouetten ook gedragen als lifestyle sneakers. Hier geven we je wat inspiratie tips om Salomon sneakers te stylen.

Salomon sneakers

Salomon XT-4
Beelden Asphaltgold

In 1947 werd het merk Salomon opgericht in de Franse Alpen, aan de grens van Zwitserland. Het merk focust zich voornamelijk op het ontwerpen van sportschoenen. Met de focus op wintersporten en outdoor activiteiten, maken de schoenen gebruik van vooruitstrevende technologieën en waterdichte materialen.

Salomon ACS Pro Advanced
Salomon XT-4

In het jaar 2022 maakte Salomon zijn intrede in de wereld van sneakers. Modellen als de XT-6, XT-4 en ACS Pro Advanced doen het voornamelijk goed bij sneaker liefhebbers en worden met hun sportieve uitstraling gecombineerd in diverse outfits. De gorpcore trend wordt gerund door Salomon. Hier tonen we je enkele tips over hoe je de sneakers van Salomon het beste kunt stylen.

Cargobroek

Carhartt WIP Regular Cargo Pant

CARHARTT WIP REGULAR CARGO PANT
Asphaltgold
CARHARTT WIP REGULAR CARGO PANT

De outdoor uitstraling van de Salomon sneakers gaat goed met een cargobroek. De Carhartt WIP Regular Cargo Pant heeft een olijfgroene kleur en een relaxed fit. Op de heup is het Carhartt WIP logo geplaatst. Op de heupen zijn zakken geplaatst en de broek is met de trekkoorden bij de enkels te verstellen.

Stüssy Ripstop Surplus Cargo Pant Vintage

Stüssy Ripstop Surplus Cargo Pant Vintage Olive
Freshcotton
Stüssy Ripstop Surplus Cargo Pant Vintage Olive

De cargobroek van Stüssy heeft een tijdloos design. Het item kleurt mosgroen en heeft op beide broekspijpen meerdere zakken gezet. De broek is van 100% katoen en heeft een wijde pasvorm. Op de heup is het Stüssy logo geplaatst.

Nike ACG Sunfrarer Trail Pant

NIKE ACG SUNFARER TRAIL PANT
Asphaltgold
NIKE ACG SUNFARER TRAIL PANT

De Nike ACG Sunfrarer Trail broek heeft een outdoor look. De broek komt in een zwarte colorway en heeft een gespsluiting bij de heupen. De Nike ACG-lijn, kort voor All Conditions Gear, is gemaakt voor outdoor sporten en is goed te combineren met Salomon sneakers.

Relaxed sweater

OLAF Resort Hoodie Light Sage

OLAF Resort Hoodie Light Sage
Freshcotton
OLAF Resort Hoodie Light Sage

Combineer de cargobroek met een relaxte sweater. De hoodie van OLAF in een lichtgroene colorway is goed te combineren in diverse outfits en heeft op de voor- en achterzijde een unieke print. Het item is voorzien van capuchon en een zak op de voorzijde.

Pleasures Moon Sweater

Pleasures Moon Sweater
Asphaltgold
Pleasures Moon Sweater

De Pleasures Moon sweater van Pleasures heeft een opvallende print. Op de trui is een landschap te zien. De print loopt over de gehele trui en geeft het item een unieke look. De elastische banden bij de heupen en mouwen houden de trui in model.

Patagonia M’s Synch Snap T Pullover

Patagonia M's Synch Snap T Pullover
Freshcotton
Patagonia M's Synch Snap T Pullover

Een goede fleece trui is een must voor de koude winterdagen. De M’s Synch Snap T Pullover van Patagonia is met zijn zachte materiaal en tijdloos design het ideale item voor in jouw outfit. Op de borst is een zakje geplaatst met daarboven het Patagonia logo.

Outdoor jacket

Nike ACG Storm-Fit ADV ‘Misery Ridge’ jacket

Nike ACG Storm-Fit ADV 'Misery Ridge' jacket
BSTN
Nike ACG Storm-Fit ADV 'Misery Ridge' jacket

Style jouw outfit in combinatie met de Salomon sneakers met een outdoor jacket. Dit jack van Nike ACG is gemaakt met GORE-TEX, een waterdicht en ademend materiaal. Het jack is voorzien van capuchon en heeft meerdere zakken op de borst en heupen. Op de borst is het ACG logo geplaatst.

The North Face Gosei Puffer Jacket

The North Face MEN'S GOSEI PUFFER JACKET
The North Face
The North Face MEN'S GOSEI PUFFER JACKET

Mocht je op zoek zijn naar een wat opvallender jack, dan is het roze Gosei Puffer jack van The North Face misschien wel iets voor jou. Het item is licht gewatteerd en heeft een korte fit. De synthetische isolatie in het jack houdt jou goed warm.

Accessoires

Maak je outfit compleet met een crossbody tas van The North Face. De tas is gemaakt van nylon en heeft meerdere pockets waar sleutels, telefoons en pasjes in opgeborgen kunnen worden. De bucket hat van Carhartt WIP geeft jouw outfit een speelse twist.

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met Salomon sneakers. Bekijk de diverse Salomon modellen in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.