Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Nike TN Air Max Plus

25 mei 2023 16:00
Hoe style ik de Nike TN Air Max Plus

De Nike TN, beter bekend als de Nike Air Max Plus, wordt vaak omschreven als een waar fashion statement. Wij begrijpen als je het moeilijk vindt op een sneaker te stylen die bekend staat als opvallend. Geen zorgen wij van Sneakerjagers schieten te hulp en beantwoorden in dit artikel de vraag: “Hoe style ik de Nike TN Air Max Plus?”

Nike TN Air Max Plus

De Air Max Plus is geïnspireerd op een samenwerking tussen Nike en Foot Locker. De collab kwam uit in 1997 en werd de Sky Air genoemd. Voordat Sean McDowell bij Nike in dienst trad, had hij het TN-model al ontworpen.

De samenwerking met Foot Locker bood het perfecte moment om zijn idee te pitchen. Na vijftien voorstellen van verschillende ideeën aan Foot Locker voor de collab veroverde het voorstel van McDowell de harten van Foot Locker. Een jaar later in 1998 kwam een vernieuwde versie van het model uit onder de naam Nike Air Max Plus Tuned 1.

In de sneakercommunity hoor je verschillende geluiden rondom het TN-model. Toch heeft de sneaker vele aspecten wat het zo bijzonder maakt. Zo is de Swoosh iets langer en dunner dan dat we gewend zijn, dit komt doordat McDowell de sneaker had ontworpen voordat hij officieel bij Nike werkte. Toen de tijd had niemand hem nog laten zien hoe je officieel het logo moet maken.

Daarnaast zijn de plastic details op het bovenwerk geïnspireerd op de handpalmen van de mens.

Asphaltgold
Asphaltgold

Loose fit broek

Nike El Chino broek

De Nike El Chino broek is de perfecte basic om de Nike TN mee te combineren. AM Plus is van zichzelf namelijk al een eyecatcher. De zwarte Nike broek is stijlvol en simpel en is gemaakt met oog op kwaliteit. De El Chino is gemaakt van katoen en voelt daarom zacht op de huid.

BSTN

Dickies broek

Een paartje premium jeans is een must-have voor in je kledingkast. De spijkerbroeken van Dickies zijn tijdloos en gaan lang mee. Een perfect item om de Nike Air Max TN mee te combineren. Het enige wat je nodig hebt, is een modieus T-shirt om je outfit af te maken. Bijpassende T-shirts vind je hieronder.

BSTN

Nike ACG cargobroek

De populariteit rondom cargobroeken is anno 2023 torenhoog. De broeken hebben een stoer uiterlijk en geven net een andere vibe dan de andere broeken uit je collectie. Geef je outfit extra karakter met de Nike ACG-cargobroek.

Asphaltgold

T-shirts

Obey T-shirt

Een wit T-shirt met een opvallende graphic is een item dat met werkelijk alles te combineren is. Obey is een kledingmerk met iconische graphics. Het logo van het streetwear brand uit 2001 is van mijlenver te herkennen. Klik op de onderstaande knop om het T-shirt te coppen.

size?

The New Originals t-shirt

Het Amsterdamse merk The New Originals is opgezet in 2015 en is sindsdien erg populair geworden in de streetwear scene. Een van de populairste items zijn de hoodies en T-shirts met de tekst “Creatives Are The New Athletes”, echter heeft het merk vele meer designs zoals het shirt die hieronder is afgebeeld.

Dickies crop top

Bekijk hier de perfecte top om to combineren met je nieuwe Dickies jeans. Een zomerse Dickies crop top is alles wat je nodig hebt om fashionable op stap te gaan. Klik op de onderstaande knop om de T-shirt te bestellen op de website van BSTN.

BSTN

Jackets

Carhartt arbor vest

Om extra dimensie te creëren in je outfit, is een arbor vest een echte aanrader. Het gilet-achtige uiterlijk van dit Carhartt vest is wat je steeds vaker terug ziet in het straatbeeld. Ga in op de laagjes trend van 2023 en cop je eigen Carhartt arbor vest.

BSTN

Carhartt WMNS nash jacket

Deze spijkerjas van Carhartt heeft een aantal unieke details. Naast dat het logo verandert is naar een hartje is ditzelfde concept terug te zien in een van de knopen van de jas.

Een spijkerjas is tijdloos en in elk tijd van het jaar wel te gebruiken, combineer de jas met de Nike Air Max TN en je outfit is helemaal up-to-date.

BSTN

By Parra jas

By Parra is opgericht door de Nederlandse kunstenaar Piet Parra. De werken van de Piet zijn afgebeeld op al de kleding stukken en zorgt ervoor dat je met een items loopt met een unieke uitstraling. Shop via de onderstaande knop de By Parra jas.

Asphaltgold

Accessoires

Carhartt cap

Een bijpassend accessoire om te combineren met de spijkerjas van Carhartt, is deze pet. Beide items maken gebruik van dezelfde bijzondere uitgave van het logo. De pet is gemaakt van extra stevig katoen en zorgt ervoor dat het item lang meegaat.

BSTN

By Parra tas

Wie kan er nu de deur uitgaan zonder een goede tas? De hieronder afgebeelde By Parra tas is perfect te combineren met de jas die je eerder in dit artikel al zag. Je herkent meteen de welbekende stijl van Piet Parra op de schoudertas. Maak je outfit af met deze kunstzinnige tas!

Asphaltgold

Wij hopen dat dit artikel je een impressie heeft gegeven over hoe je de Nike TN Air Max Plus het best kunst stijlen! Heb je meer inspiratie rondom styling nodig? Volg dan op Instagram het account @outfitsbysneakerjagers.

In 2023 zal er een nieuwe Nike Air Max TN droppen, lees alles over de opkomende release in dit artikel: Nieuwe A-COLD-WALL x Nike Air Max Plus onthuld.