Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Nike Air Max 97

10 november 2022 18:03
Hoe style ik de Nike Air Max 97

De Nike Air Max 97 viert in 2022 zijn 25-jarige bestaan en doet dit met verschillende releases. Zo wordt de classic ‘Silver Bullet’ op 12 november 2022 gereleased. De sneaker heeft een iconisch silhouet en is in een hoop verschillende outfits te combineren. Bekijk hier onze outfit picks voor bij de Air Max 97.

Nike Air Max 97

De Nike Air Max 97 werd, zoals de naam doet vermoeden, in 1997 geïntroduceerd. De sneaker heeft een dynamisch silhouet en heeft golvende overlays over het bovenwerk. Opvallend aan de Air Max 97 is de Air Unit die van de neus tot aan de hiel loopt, deze geeft de sneaker een moderne twist.

Nike Air Max 97 Atlantic Blue
‘Atlantic Blue’
Nike Air Max 97 White
‘White’
Nike Air Max 97 Muslin
‘Muslin’

De Air Max 97 werd voor het eerst in de ‘Silver Bullet’ colorway uitgebracht. Deze colorway heeft een zilveren bovenwerk met rode details. De overlays hebben reflecterende 3M details. De iconische colorway wordt op 12 november 2022 opnieuw gereleased.

Andere colorways van de Nike sneaker zijn nu verkrijgbaar bij verschillende retailers >>

Nike Air Max 97 Silver Bullet
‘Silver Bullet’
Nike Air Max 97 Silver Bullet
Foto’s Nike

In deze blog geven we je inspiratie over hoe je de Air Max 97 het best kunt stylen. Bekijk hieronder onze outfit picks en style jouw Air Max 97 op de beste manier.

Wide cut jeans

De Nike Air Max 97 kan met zijn retro uitstraling goed gestyled worden met een wide cut jeans. Of je nu gaat voor een klassieke denim jeans of voor een cargo, de Air Max 97 gaat goed met verschillende styles.

Tommy Jeans Ethan Relaxed Tapered

Tommy Jeans Ethan Relaxed Tapered
Freshcotton
Tommy Jeans Ethan Relaxed Tapered

De Ethan Relaxed Tapered jeans van Tommy Jeans heeft opvallende details op de broekspijpen. De broek heeft een relaxed fit en loopt bij de enkels ietwat over de sneakers heen. Dit geeft jouw outfit een nonchalante uitstraling en matched goed met het DNA van de Air Max 97.

Stüssy Brushed Beach Pants

STUSSY BRUSHED BEACH PANT
Asphaltgold
STUSSY BRUSHED BEACH PANT

De Stüssy Brushed Beach Pants is van corduroy en heeft een zachte feel. De broek kleurt navyblauw en heeft op de heup het Stüssy logo. Ook bij deze broek lopen de broekspijpen iets over de sneakers. De elastische heupband houdt de broek op zijn plaats.

Butter Goods Cargo

BUTTER GOODS DUBBELE KNIEBROEK
Asphaltgold
BUTTER GOODS DUBBELE KNIEBROEK

De Butter Goods cargo broek heeft een retro uitstraling. De broek heeft knie patches op de voorzijde. Witte stitching geeft de broek zijn vintage uitstraling, evenals het Butter Goods embleem op de heup. De broek heeft een loose fit die goed gaat met de Air Max 97.

Relaxed hoodie

Combineer jouw loose fit jeans met een relaxte hoodie. Met de komende winterdagen is een goede hoodie een must in iedere kledingkast.

Obey Crude Hoodie

Obey Crude Hoodie
Freshcotton
Obey Crude Hoodie

De Crude hoodie van Obey is met zijn off-white colorway gemakkelijk te combineren in verschillende outfits. Op de voorzijde is het Obey logo gezet. De rug heeft een print van twee honden gekregen. De trui is voorzien van capuchon.

Patta x Experimental Jetset Boxy Hooded Sweater (Black)

Patta x Experimental Jetset Boxy Hooded Sweater (Black)
Patta
Patta x Experimental Jetset Boxy Hooded Sweater (Black)

De Patta x Experimental Jetset Boxy hoodie is er eentje uit de nieuwe collectie van Patta. Het item is in samenwerking met Experimental Jetset ontworpen en heeft een strak design. Op de voorzijde is de quote ‘Keep on driftin’ gezet. Ook op de mouwen zijn verschillende teksten gezet.

Retro baseball jackets

Maak jouw outfit compleet met een retro basetball jacket. Een baseball jacket heeft een sportief model wat goed matched met de Nike Air Max 97.

HUF Crackerjack Satin Baseball Jacket

Crackerjack Satin Baseball Jacket Forest Green
Freshcotton
Crackerjack Satin Baseball Jacket Forest Green

Dit baseball jacket van HUF heeft een opvallende colorway. Het item is van satijn, wat het jack een glimmende finish geeft. Op de voorzijde is de H gezet. Op de rug is het HUF Worldwide logo in krulletters gezet. Combineer dit jack met de Air Max 97 ‘White’ en geef je outfit een bijzondere twist.

Patta Diamond Quilted Sports Jacket

Patta Diamond Quilted Sports Jacket (Mojave Desert)
Patta
Patta Diamond Quilted Sports Jacket (Mojave Desert)

Dit Patta Diamond Quilted Sports Jacket heeft een retro uitstraling. Het jack kleurt beige en heeft rode details. Op de voorzijde is Patta in krulletters geplaatst. Op de mouw is het getal ’04’ in het rood gestikt. Dit hint naar het jaar waarin Patta is opgericht.

Accessoires

Maak jouw outfit compleet met passende sokken en baseball cap. Ga voor hoge sokken en maak jouw retro outfit compleet. Speel met kleuren om zo jouw look een speelse twist te geven.

Nike Sportswear Essential Crew Socks

Sportswear Essential Crew Socks (3-Pack)
Snipes
Sportswear Essential Crew Socks (3-Pack)

De Sportswear Essential sokken van Nike zijn ideaal te combineren met verschillende colorways van de Air Max 97. Breng het rood van de ‘Silver Bullet’ colorway terug in jouw sokken. De sokken worden per drie paar verkocht en hebben het Nike logo op de kraag.

Nike Futura Wash Cap

NIKE FUTURA WASH-PET
Asphaltgold
NIKE FUTURA WASH-PET

Ga voor een basic cap en maak jouw outfit compleet. Deze cap van Nike kleurt beige en matched goed met de ‘Muslin’ colorway van de Air Max 97. De cap is verstelbaar met de strap op de achterzijde. Op de voorzijde is het Nike logo in het wit gestikt.

Dit zijn onze outfit picks die je kunt stylen met de Nike Air Max 97. Bekijk de colorways via de button hiernaast en scoor jouw favoriete look.

Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.