Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Nike Air Huarache

9 juni 2023 10:20
Hoe style ik de Nike Air Huarache

De Nike Air Huarache is sinds zijn release in 1991 uitgegroeid tot een echte klassieker. Het model heeft een opvallend design en combineert diverse materialen. Mocht je van plan zijn om binnenkort je Air Huarache’s uit de kast te halen of een nieuw exemplaar aan te schaffen, helpen we je hier met het stylen van de sneaker.

Nike Air Huarache

De Nike Air Huarache is ontworpen door Tinker Hatfield, die ook verantwoordelijk was voor het design van de Air Max 1. De Air Huarache is gemaakt met neopreen en omarmt als het ware de voet. De slogan ‘Have you hugged your feet today?’ werd gebruikt in het promoten van de sneaker en geeft perfect weer hoe comfortabel het silhouet is.

Have you hugged your foot today
Advertentie1992 – Nike

De Air Huarache is een van de weinige Nike sneakers die niet de Swoosh heeft ontvangen. De sneaker heeft daarentegen zijn eigen logo gekregen en deze verschijnt op de tong. De middenzool komt met opvallende details en ook op het bovenwerk heeft de Air Huarache unieke kenmerken, denk hierbij aan de plastic strap bij de hiel.

Nike Air Huarache
Nike
Nike Air Huarache

Sinds zijn release heeft de Air Huarache al verschillende colorways mogen ontvangen. Bekijk de beschikbare colorways in onze releasekalender. Bekijk hieronder enkele inspiratie tips voor het stylen van de Nike Air Huarache.

Relaxed t-shirt

Nike Sportswear Club shirt

Nike Sportswear Club shirt
Nike
Nike Sportswear Club Shirt

We beginnen onze outfit met een ruimvallend shirt van Nike in een opvallend roze kleur. Het item heeft een gevlekt motief en komt met het Nike logo op de borst. Combineer het shirt met een vrolijke colorway van de Nike Air Huarache en ga voor een zomerse look.

Butter Goods Simple Materials tee

Buuter Goods Simple Materials tee
Asphaltgold
Buuter Goods Simple Materials tee

Het Butter Goods shirt heeft een zomerse print. Op de voor- en achterzijde zijn bloemetjes en een maantje gezet in opvallende kleuren. Het item heeft een oversized fit en is gemakkelijk te combineren in diverse outfits.

Aries Arisetrippy Aye Duck Tee

ARIES ARISETRIPPY AYE DUCK TEE
BSTN
ARIES ARISETRIPPY AYE DUCK TEE

Het uniseks-shirt van Aries heeft een opvallende print. Op de voor- en achterzijde is een ’trippy’ graphic van een eend geplaatst in opvallende kleuren. Het item heeft een relaxte pasvorm. Combineer het shirt met een short en je favoriete Air Huarache colorways en je hebt de perfecte nonchalante outfit. Daarnaast is het item nu in de sale te verkrijgen.

Sweats en cargo’s

Obey Easy Ripstop Cargo Pant

Obey Easy Ripstop Cargo Pant
Freshcotton
Obey Easy Ripstop Cargo Pant

Combineer de Nike Air Huarache met de stoere cargobroek van Obey. De broek komt in een groene colorway en is gemaakt van ripstop materiaal. Op de heupen zijn zakken geplaatst en verschijnt het Obey logo. De broek heeft een tapered fit die goed past bij de Air Huarache.

Nike Solo Swoosh Fleece short

NIKE SOLO SWOOSH FLEECE SHORT
Asphaltgold
NIKE SOLO SWOOSH FLEECE SHORT

De Nike Solo Swoosh Fleece short is ideaal voor de komende zomerdagen. Het item is gemaakt met zacht fleece en heeft een relaxte pasvorm. De grijze colorway is goed te combineren in diverse outfits. Het item is in diverse colorways te verkrijgen.

Patta WMNS joggingbroek

Patta joggingbroek
BSTN
Patta joggingbroek

Ga voor een nonchalante look met deze joggingbroek van Patta. Het item heeft een lichtroze colorway en heeft witte details. De broek is onderdeel van de Patta WMNS collectie en dan ook speciaal voor de dames. Bij de heupen en op de achterkant zijn zakken geplaatst.

Zomerse jacks

OLAF Regatta Coach Jacket

OLAF Regatta Coach Jacket
Freshcotton
OLAF Regatta Coach Jacket

Maak je outfit compleet met dit OLAF jack in een lichtblauwe colorway. Op de voor- en achterzijde is een graphic van een zeilboot geplaatst. Het jack is verstelbaar met de koorden. De jas kan zowel door dames als heren gedragen worden.

Nike ACG Cascade Rain Jacket

NIKE ACG CASCADE RAIN JACKET
Asphaltgold
NIKE ACG CASCADE RAIN JACKET

Breng de gorpcore trend naar je outfit met dit Nike ACG jacket. De zomer mag dan wel voor de deur staan, maar Nederland kennende zal het niet altijd droog blijven. Het ACG jack heeft een sportieve look en is voorzien van capuchon. Het jack is gemaakt van weerbestendig materiaal en geeft je outfit een moderne touch.

Accessoires

Geef je outfit een extra touch met bijpassende accessoires. De heuptas van The North Face heeft een outdoor look en is perfect voor op festivals. Combineer het tasje met een New Era cap en voilà! Je outfit is compleet.

New Era cap
Footshop

Dit zijn een paar inspiratie tips over hoe je de Nike Air Huarache het beste kunt stylen. Bekijk de beschikbare colorways van de sneaker in onze releasekalender. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze.