Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Nike Air Force 1

11 december 2022 12:00
Hoe style ik de Nike Air Force 1

De Nike Air Force 1, misschien wel een van de meest iconische sneaker silhouetten der tijden. Het model werd in 1982 geïntroduceerd en is ontworpen door Bruce Kilgore. De Air Force 1 viert in 2022 zijn 40th anniversary en doet dit met verschillende colorways. Check hier hoe jij jouw Air Force 1 het best kunt stylen.

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1
Foto’s Sneakerjagers

De Nike Air Force 1 viert dit jaar zijn 40th anniversary. Het model werd geïntroduceerd als basketbalschoen en was in de eerste jaren alleen in de hoge variant te verkrijgen. De eerste colorway kleurde wit en kwam met zilveren details. Tegenwoordig is de Air Force 1 ook naast het basketbalveld een geliefd silhouet en is het model in een High, Mid en Low variant te verkrijgen.

De Nike Air Force 1 heeft een leren bovenwerk. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. In de afgelopen jaren heeft de Air Force 1 al verschillende colorways mogen ontvangen, maar de ‘Triple White’ blijft een fan favourite. Zoals de naam doet vermoeden, kleurt deze variant van top tot teen wit. De Air-technologie geeft de sneaker demping en comfort.

Nike Air Force 1

Loose-fit broek

We beginnen het stylen van de Air Force 1 met een loose-fit broek. Of je nu kiest voor een joggingbroek, cargobroek of denim jeans, de Air Force 1 kan met zijn tijdloze design in veel verschillende outfits gecombineerd worden. Bekijk hieronder een aantal styling tips.

Asphaltgold Essential joggingbroek

Asphaltgold Essential joggingbroek
Asphaltgold
Asphaltgold Essential joggingbroek

De Asphaltgold Essential joggingbroek heeft een relaxed fit en is in verschillende colorways te verkrijgen. Kies voor een lichtgrijze en combineer eindeloos met jouw outfits. Op de heup is het Asphaltgold logo in het wit gestitched. Met de trekkoorden bij de heup is de joggingbroek te verstellen.

Levi’s 502 Taper jeans

Levi's 502 Tapered jeans
BSTN
Levi's 502 Tapered jeans

De Levi’s 502 Tapered jeans heeft een relaxed fit. De jeans heeft een lichte wassing. Op de heup is het Levi’s embleem geplaatst. De knieën hebben een ‘destructed’ look, die de broek een nonchalante twist geeft. De broekspijpen lopen ietwat over de sneakers heen.

Daily Paper Eward Pant

Daily Paper Eward Pant Four Leaf Clover Green
Freshcotton
Daily Paper Eward Pant Four Leaf Clover Green

De Daily Paper Eward Pant heeft een sportieve look. De broek komt in een lichtgroene colorway en heeft het Daily Paper logo op de heup geplaatst, deze kleurt hier wit. Elastische banden bij de heupen en enkels houden de broek in model.

Hooded sweater

Een hoodie of sweatshirt is gemakkelijk te combineren en geeft jouw outfit een nonchalante look. Breng de kleur van jouw Air Force 1 terug in een hoodie of sweater en maak jouw outfit compleet.

Nike Sportswear Club Fleece

Nike Sportswear Club Fleece
Nike
Nike Sportswear Club Fleece

De Nike Sportswear Club Fleece heeft een diepgroene colorway. De hoodie heeft een relaxed fit. Op de borst is het Nike logo geplaatst, deze kleurt hier wit. De capuchon is met de trekkoorden te verstellen.

Nike Sportswear Phoenix Fleece

Nike Sportswear Phoenix Fleece
Nike
Nike Sportswear Phoenix Fleece

De Nike Sportswear Phoenix Fleece is er eentje voor de dames en heeft een cropped fit. Het item kleurt zwart en is van zacht fleecemateriaal. Op de borst is het Nike logo in het wit gezet. De polokraag geeft jouw outfit een chique twist.

Patagonia P-6 Logo Uprisal Hoodie

PATAGONIA P-6 LOGO UPRISAL HOODIE
Asphaltgold
PATAGONIA P-6 LOGO UPRISAL HOODIE

De Patagonia P-6 Logo Uprisal hoodie heeft een opvallende print op de voorzijde. Op de borst is het kleurrijke logo gezet. De hoodie is voorzien van capuchon en zakken. Het item heeft een relaxed fit en is goed te combineren in verschillende outfits.

Puffer jack

Kies een puffer jack en maak jouw outfit compleet. Naast dat een puffer jack jouw goed warm houdt tijdens de winter, is het ook het ideale item om een statement te maken in jouw outfit.

Nike Therma-FIT ADV ACG ‘Lunar Lake’

Nike Therma-FIT ADV ACG 'Lunar Lake'
Nike
Nike Therma-FIT ADV ACG 'Lunar Lake'

De Nike Therma-FIT ADV ACG ‘Lunar Lake’ is er eentje voor zowel de dames als de heren. Het pufferjack kleurt zwart en heeft witte brandings op de borst. De ACG (All Conditions Gear) lijn van Nike is speciaal ontworpen voor alle weersomstandigheden. Zo ook dit jack, dat met zijn dikke voering en weerbestendige materialen het perfecte jack is voor de winter.

The North Face 92 Nuptse Anniversary

THE NORTH FACE92 RETRO ANNIVERSARY NUPTSE JACKET
BSTN
THE NORTH FACE92 RETRO ANNIVERSARY NUPTSE JACKET

Het welbekende Nuptse model van The North Face viert in 2022 zijn 30-jarige bestaan. Het jack werd in 1992 geïntroduceerd en was met zijn vooruitstrevende technologieën voor zijn tijd. Nu, zo’n 30 jaar later, is de jas nog altijd geliefd bij velen. Dit jack kleurt rood met zwart en is dikgevoerd.

Accessoires

Combineer jouw Air Force 1’s met bijhorende sokken en maak je outfit af met een Nike cap. Breng de kleuren van de colorway van jou sneaker terug in je accessoires om jouw fit een extra touch te geven.

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de Nike Air Force 1. Bekijk de verschillende Air Force 1 colorways in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.