Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de New Balance 530?

9 februari 2023 20:10
Hoe style ik de New Balance 530?

De New Balance 530 is anno 2023 een populair silhouet. Het model heeft een sportief design en komt met de welbekende ABZORB-tussenzool, die voor demping en comfort zorgt. De New Balance 530 is voor dames en heren en kent een hoop unieke colorways. We geven je een aantal inspiratie tips over het stylen van de sneaker.

New Balance 530

New Balance 530
Beelden Asphaltgold
New Balance 530

De New Balance 530 heeft een opvallende look. De sneaker werd in 1992 geïntroduceerd en heeft een chunky design. Het model werd ontworpen als hardloopschoen maar is tegenwoordig ook een populair model als lifestyle sneaker.

New Balance 530

De New Balance 530 heeft een mesh upper. De leren en suède overlays geven het model stevigheid. Op het middenpaneel is het N-logo geplaatst. De welbekende ABZORB-technologie zorgt voor demping en maakt het een comfortabele sneaker. Op de tong is het NB Running logo gezet.

Recent werd de ‘White’ colorway gereleased. Bekijk de releasekalender voor het brede aanbod aan New Balance 530 colorways. Bekijk hieronder een aantal inspiratie tips over hoe jij de New Balance 530 het beste kunt stylen.

Loose-fit broek

A.P.C. Sydney pants

A.P.C. SYDNEY PANTS
Asphaltgold
A.P.C. SYDNEY PANTS

De A.P.C. Sydney broek heeft een cargo uitstraling. Het item kleurt groen en heeft op de voor- en achterzijde zakken geplaatst. Over het gehele design lopen witte stiksels, deze geven de broek een speelse twist. De loose-fit van de broek past goed bij het sportieve silhouet van de New Balance 530.

New Balance MADE in USA Core Sweatpant

New Balance MADE in USA Core Sweatpant
New Balance
New Balance MADE in USA Core Sweatpant

De MADE in USA Core joggingbroek van New Balance heeft een relaxte fit. Het item heeft een burgundy kleur en is met trekkoorden te verstellen. Op de heup is het NB-logo in het rood geplaatst. De broek is gemaakt met premium katoen en heeft, ondanks dat het een joggingbroek is, een chique uitstraling.

Levi’s 501

Levi's 501 jeans
Freshcotton
Levi's 501 jeans

Het Levi’s 501 model is een echter klassieker als het gaat om jeans. De broek heeft een relaxed fit en een lichte wassing en scratches op de bovenbeen die de jeans een vintage look geven. De tapered fit bij de enkels zorgt ervoor dat de broek over de sneakers heen valt en geeft een nonchalante twist.

Knitted sweaters

Patta Argyle Knitted Cardigan

PATTA ARGYLE KNITTED CARDIGAN
Asphaltgold
PATTA ARGYLE KNITTED CARDIGAN

De nieuwe collectie van Patta komt met een knitted sweater. Het item heeft een zachte feel en komt in een beige colorway. Op de borst is het Patta logo in het zwart gezet. Witte en zwarte details contrasteren mooi met de lichte colorway van het item.

New Balance Athletics Graphic French Terry Crewneck

Athletics Remastered Graphic French Terry Crewneck
New Balance
Athletics Remastered Graphic French Terry Crewneck

De Athletics Graphic French Terry crewneck van New Balance heeft een opvallende print op de voorzijde. De trui heeft een off-white colorway en komt met blauw-rode print. Hierop is de finishlijn van een hardloopwedstrijd te zien en hint naar het sport imago van New Balance.

Awake Fine Gauge Knit Cardigan

AWAKE FINE GAUGE KNIT CARDIGAN

BSTN
AWAKE FINE GAUGE KNIT CARDIGAN

De Awake Fine Gauge Knit cardigan heeft een strakke look. Het item kleurt zwart en heeft witte biezen bij de kraag, mouwen en heup. De cardigan is gemaakt met 50% acryl en 50% katoen. Op de heup is het Awake logo geplaatst en ook in de kraag is het logo gezet. Combineer het item met een witte colorway van de New Balance 530 voor een sportieve look.

Bomberjack

032c Bomberjack

032C THE "GROSSE FREIHEIT" BOMBER JACKET
Asphaltgold
032C THE "GROSSE FREIHEIT" BOMBER JACKET

Maak je outfit compleet met een bomberjack. Het jack van 032c heeft een sportieve look die mooi gaat bij de strakke look van de New Balance 530. Op de voor- en achterzijde is het 032c logo geplaatst.

Dickies West Vale Jacket Khaki

Dickies West Vale Jacket Khaki
Freshcotton
Dickies West Vale Jacket Khaki

Het West Vale jack van Dickies heeft een rustige colorway die gemakkelijk te combineren is in verschillende outfits. Op de voorzijde is het D-logo geplaatst, wat hint naar het merk. De witte strepen bij de mouwen en heupen geven het jack een speelse twist. Het jack is voorzien van een polokraag.

Accessoires

Combineer jouw outfit met bijbehorende accessoires. Style jouw New Balance 530 sneakers bij New Balance sokken in verschillende colorways. Daarnaast mag een goede muts niet ontbreken in de winter. De Patagonia beanie is grof gebreid en is met zijn basic design goed te combineren.

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de New Balance 530. Bekijk de diverse New Balance 530 colorways in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.