Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Air Jordan 4

24 november 2022 20:34
Hoe style ik de Air Jordan 4

De Air Jordan 4 is tegenwoordig een razend populair model en dat is niet zonder reden. De sneaker heeft een opvallend, chynky silhouet dat op verschillende manieren te stijlen is. Bekijk hier enkele manieren waarop jij jouw Air Jordan 4 kunt stylen.

Air Jordan 4

De Air Jordan 4 werd in 1988 geïntroduceerd. Het model is het vierde Air Jordan model uit de Jordan serie en is ontworpen door Tinker Hatfield. In vergelijking met zijn voorganger, de Air Jordan 3, heeft de Air Jordan 4 een vergrote Air Unit gekregen en overlays van synthetische materialen. Opvallend detail op de Air Jordan 4 is de hiel tab.

Air Jordan 4 Fire Red
Michael Jordan met de ‘Fire Red’ – alexanderhariri
Air Jordan 4 Fire Red

Het Air Jordan 4 model heeft sinds zijn release verschillende colorways mogen ontvangen. Een daarvan, is de ‘Fire Red’, die de kleuren wit, rood en zwart combineert. Recent werd de A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Violet Ore’ gereleased. Deze colorway kwam in een dieppaarse kleur met een off-white middenzool. Dit paartje is nu in de releasekalender te vinden.

A MA MANIÉRE X AIR JORDAN 4 "VIOLET ORE"
Nike
A MA MANIÉRE X AIR JORDAN 4 "VIOLET ORE"

In deze ‘Hoe style ik de’ laten we zien hoe je de Air Jordan 4 het beste kunt combineren in verschillende outfits.

Baggy jeans

De Air Jordan 4 is met zijn chunky silhouet goed te combineren met een baggy jeans. Of je nu voor een cargo denim gaat of het liever bij de classic Levi’s 501 houdt, met een relaxed fit zit je altijd goed. Laat de broekspijpen iets over de sneakers heen lopen voor de nonchalante touch.

Nike Life Double Panel Pant

NIKE LIFE DOUBLE PANEL PANT
Asphaltgold
NIKE LIFE DOUBLE PANEL PANT

De Nike Life Double Panel Pant heeft een soepelvallende fit en kleurt donkerbruin. De broek is van stevig materiaal en heeft grote patches over de broekspijpen. Deze zorgen voor stevigheid en zorgen ervoor dat de broek lang meegaat. Op de heup is het Nike logo geplaatst.

Levi’s 501 Original Basil Sand

501 Levis Original Basil Sand
Freshcotton
501 Levis Original Basil Sand

De Levi’s 501 jeans is al jaren een klassieker en dat is niet zonder reden. De broek is met zijn loose fit goed te combineren in veel outfits en zo ook met de Air Jordan 4. Deze variant heeft een lichte wassing die jouw outfit een frisse twist geeft. Op de heup is het Levi’s embleem geplaatst.

Clot Army Pants

Clot Army Pants
Asphaltgold
Clot Army Pants

De Clot cargo broek heeft een losvallende fit. De broek kleurt legergroen en is gemaakt van heavyweight canvas. Op de bovenbenen zijn zakken gezet. De broekspijpen zijn met het trekkoord bij de enkels te verstellen. Op de heup is het Clot embleem in het rood gezet.

Baseball jacket

Combineer de Air Jordan 4 met een baseball jacket. Deze jackets zijn met hun korte, loose fit goed te stijlen met baggy jeans en geven jouw outfit een sportieve twist. Voor het winterseizoen hebben we een paar baseball jackets op een rijtje gezet.

Daily Paper X Filling Pieces Varsity Jacket Black

DP X FP Varsity Jacket Black
Freshcotton
DP X FP Varsity Jacket Black

Het Daily Paper X Filling Pieces Varsity Jacket is onderdeel van de samenwerking tussen de Amsterdam-based brandes. De collab komt met verschillende opvallende pieces, waaronder dit varsity jack. Het item kleurt zwart en heeft patches op de voor- en achterzijde. De brandings van beide namen staan op de rug.

Butter Goods World Peace Varsity Jacket

Butter Goods World Peace Varsity Jacket
Asphaltgold
Butter Goods World Peace Varsity Jacket

Het Butter Goods World Peace Varsity Jacket heeft een vrolijk design. Het jack kleurt groen en heeft off-white, leren mouwen. Op de voor- en achterzijde zijn patches geplaatst. De elastische banden bij de heupen en mouwen zorgen ervoor dat het jack zijn boxy fit behoudt.

Dickies Union Springs Jacket

Dickies Union Springs Jacket
BSTN
Dickies Union Springs Jacket

Het Dickies Union Springs Jacket is met zijn zwarte colorway goed te combineren in verschillende outfits. Het jack heeft een polokraag, wat het jack een chique twist geeft. Op de voorzijde is het Dickies logo gezet met de quote “No Luck Needed”.

Relaxed hoodie

Een goede hoodie mag niet ontbreken in het winterseizoen. Ga voor een opvallende print en breng de kleuren van je Air Jordan 4 terug in je hoodie. Bekijk hieronder onze favoriete picks.

Obey Rio Hoodie Dark Cedar

Obey Rio Hoodie Dark Cedar
Freshcotton
Obey Rio Hoodie Dark Cedar

De Obey Rio hoodie heeft een loose fit en is een geschikte trui voor de komende winterdagen. Op de voorzijde is een embroidery gezet met een silhouet van een vrouw. Hieromheen is het Obey logo geplaatst. De kleuren van het embleem komen goed overheen met colorway van de A Ma Maniére x Air Jordan 4 ‘Violet Ore’.

Nike x NOCTA Fleece Hoodie

NIKE X NOCTA FLEECE HOODIE
Asphaltgold
NIKE X NOCTA FLEECE HOODIE

De Nike x NOCTA Fleece Hoodie is onderdeel van de collectie van Drake en Nike. De trui is gemêleerd grijs en heeft het NOCTA logo op de voorzijde, dit kleurt hier lichtgrijs. Met de trekkoorden kan de capuchon dicht getrokken worden. Op de voorzijde is een zak geplaatst.

TNO Rings Hoodie Bracken Brown

TNO Rings Hoodie Bracken Brown
Freshcotton
TNO Rings Hoodie Bracken Brown

De TNO Rings hoodie heeft een diepbruine kleur. Op de voorzijde is het TNO logo geplaatst. Het item heeft een loose fit en is voorzien van capuchon. De elastische band op de heupen houdt de hoodie op zijn plaats.

Accessoires

Maak je outfit compleet met een beanie of cap. Dit geeft jouw outfit een nonchalante touch en matched goed met de Air Jordan 4. Ga voor de Patta Cable Knitted Beanie en houd jezelf goed warm in deze wintermaanden. De Patagonia P 6 Label Trad Cap geeft jouw outfit een sportieve twist.

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de Air Jordan 4. Bekijk de verschillende Air Jordan 4 colorways in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.