Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Air Jordan 1 Mid

17 maart 2023 09:21
Hoe style ik de Air Jordan 1 Mid

De Air Jordan 1 Mid is tegenwoordig een razend populair bij sneaker liefhebbers. De sneaker heeft een strak silhouet en haalt inspiratie uit zijn voorganger; de OG Air Jordan 1 High. Het model is goed te combineren in verschillende outfits. Bekijk hier een aantal inspiratie tips over hoe je de Air Jordan 1 Mid het best kunt stylen.

Air Jordan 1 Mid

De Air Jordan 1 Mid werd in de jaren 2000 gereleased. De sneaker haalt inspiratie uit zijn voorganger, de Air Jordan 1 High, die in 1985 gereleased werd. Aangezien dit silhouet razend populair was, mede namens de invloeden van basketbalspeler Michael Jordan, kwam Nike met het Mid silhouet.

Air Jordan 1 Mid
Beelden Nike

Het Mid model heeft een lagere kraag dan het High top model en was ontworpen voor op het basketbalveld. De sneaker heeft een strakke look en heeft een leren upper. Op de kraag is het Wing logo geplaatst en op het middenpaneel verschijnt de Swoosh. Ondanks dat sneaker liefhebbers vaak voorkeur hebben voor het Air Jordan High silhouet, is het Air Jordan Mid model tegenwoordig steeds populairder geworden.

Air Jordan 1 Mid SE 'White Ice Blue'
Air Jordan 1 Mid SE ‘White Ice Blue’
Air Jordan 1 Mid 'Light Smoke Grey'
Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’

De Air Jordan 1 Mid is al in veel diverse colorways verschenen. Op 21 maart 2023 dropt de ‘White Ice Blue’ colorway bij Nike. Ook de ‘Light Smoke Grey’ colorway, dat in 2022 verscheen, is nog altijd erg populair en is in veel outfits te combineren. Bekijk hieronder een aantal inspiratietips over het stylen van de Air Jordan 1 Mid.

Relaxte hoodie

Dime BMF Hoodie

DIME BMF Hoodie
END. Clothing
DIME BMF Hoodie

Een goede hoodie is een must voor in iedere kledingkast. De Dime BMF hoodie is met zijn zwarte colorway goed te combineren in verschillende outfits. Op de borst is het Dime logo in het blauw gezet. Mocht je van plan zijn om de Air Jordan 1 Mid SE ‘White Ice Blue’ te scoren, is deze hoodie zeker een goed item in jouw outfit. Daarnaast vind je de hoodie nu ook in de sale.

Butter Goods Windflowers Pullover Hood

Butter Goods WINDFLOWERS PULLOVER HOOD
BSTN
Butter Goods WINDFLOWERS PULLOVER HOOD

De Windflowers hoodie van Butter Goods heeft een relaxte fit. Het item komt in een lichtgrijze colorway en heeft op de borst het logo van Australische skatemerk. De hoodie is voorzien van capuchon en komt in een grijs gemêleerde colorway.

Carhartt WIP Antleaf Hoodie

Carhartt WIP Antleaf Hoodie
Freshcotton
Carhartt WIP Antleaf Hoodie

De Carhartt WIP Antleaf hoodie heeft een opvallende print op de voorzijde. Op de borst is een tekening te zien van een mier die een blad tilt. Het item komt in een zwarte colorway en is gemaakt van stevig katoen. In het blad is het Carhartt WIP logo te zien.

Loose-fit jeans

Carhartt WIP Brandon Pant Black

Carhartt WIP Brandon Pant Black
Freshcotton
Carhartt WIP Brandon Pant Black

Combineer je Air Jordan 1 Mid’s met een losvallende jeans en ga voor een nonchalante look. De Carhartt WIP Brandon jeans in een zwarte colorway heeft een baggy fit en is gemaakt van stevig katoen. De broek loopt ietwat over de enkels en is met zijn zwarte kleur goed te combineren in diverse outfits.

Dime Baggy Denim Pants

DIME BAGGY DENIM PANTS
END. Clothing
DIME BAGGY DENIM PANTS

De Dime Baggy jeans is met zijn lichte colorway goed te combineren in diverse outfits. De jeans is gemaakt van stevig katoen en valt iets over de enkels. Dit geeft je outfit een nonchalante look. Op de achterzak is het Dime logo in het wit gestitched.

Pleasures Ingress 5 Pocket Denim

PLEASURES INGRESS 5 POCKET DENIM
Asphaltgold
PLEASURES INGRESS 5 POCKET DENIM

De Pleasures Ingress 5 Pocket jeans heeft een unieke look. De broek komt met een geruite print over het gehele silhouet. De witte stiksels contrasteren mooi op de donkerblauwe kleur van de broek. Op de heup is een leren embleem geplaatst met het Pleasures logo.

Sportief jack

PAL Sporting Goods Race of the Century Varsity

PAL SPORTING GOODS RACE OF THE CENTURY VARSITY
Asphaltgold
PAL SPORTING GOODS RACE OF THE CENTURY VARSITY

Het PAL Sporting Goods Race of the Century Varsity jack is met zijn rustige colorway goed te combineren in diverse outfits. Op de voor- en achterzijde zijn diverse prints en patches gezet die hinten naar het Amsterdamse merk. De korte fit maakt het een sportief jack dat goed te combineren is met de Air Jordan 1 Mid.

Daily Paper Ward Track jack

Daily Paper Ward Track jack
END. Clothing
Daily Paper Ward Track jack

Ook het Daily Paper Ward Track jack is met zijn basic uitstraling goed te combineren met diverse Air Jordan 1 Mid colorways. Het item is gemaakt van nylon en heeft een losvallende fit. Elastische banden bij de armen en heupen houden het jack op zijn plek.

Accessoires

Maak je outfit compleet met een Patagonia cap. Deze cap heeft een lichtblauwe kleur en is ideaal voor het voorjaarsseizoen. Dit in combinatie met een crossbody tas en je kunt zo het festivalterrein op met je Air Jordan 1 Mid’s.

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de Air Jordan 1 Mid. Bekijk de diverse colorways van dit model in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.