Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de adidas Campus

28 juli 2023 09:02
Hoe style ik de adidas Campus

Het adidas Campus model zie je steeds vaker verschijnen op sociale media of in het straatbeeld. Met name het 00 silhouet is erg in trek aangezien de sneaker zijn inspiratie haalt uit de skate cultuur van de early 2000s. De vraag is dan ook hoe kan je de adidas Campus stylen, zodat je perfect past in de early 2000 stijl?

Bekijk in dit artikel hoe je het beste de adidas Campus kan stylen.

adidas Campus

De adidas Campus is deze dagen een erg populaire sneaker. Het model is recent in verschillende samenwerkingen met Bad Bunny verschenen en ook de reguliere releases van adidas doen het goed. De sneaker werd in de jaren 70 geïntroduceerd en werd destijds als basketbalschoen gedragen. In de early 2000s maakte het model zijn vertoning in de skate scene.

Asphaltgold
Asphaltgold

Het chunky silhouet en de stevige upper maakte het een geschikte sneaker om mee te skateboarden. Het model wordt gekenmerkt door een gevoerde tong, dikke veters en brede pasvorm. De adidas Campus is een erg comfortabel model en heeft een lage fit.

Sneaker District

De Campus 00s is adidas’ recentste aanpassing van het Campus silhouet. Het model is deze dagen erg populair en doet het goed bij zowel de dames, als heren. De sneaker is in verschillende colorways te verkrijgen.

Voordat we laten zien hoe je de Campus het best kan stylen, klik hier om erachter te komen wat de populairste colorways zijn van dit moment: De populairste adidas Campus 00s van dit moment

Workwear pants

Aangezien het adidas Campus 00 model een ode is aan de skate cultuur van de early 2000s is, is er gekozen voor outfits met workwear pants als basis. Als skater heb je kleding nodig die tegen een stootje kunnen. Merken zoals Carhartt WIP en Dickies zijn brands met een workwear geschiedenis.

Carhartt WIP Montana Pant

BSTN

Dickies Thomasville Denim

BSTN

Oversized T-shirt

De stijl van skaters is effortlessly fashionable. Een luchtig oversized T-shirt met misschien een graphic en je zit al in de goede richting. Het gaat allemaal om bewegingsvrijheid, en ook al skate je niet is het prettig om comfortabel te zijn.

By Parra Fucking Fork T-shirt

BSTN

adidas Graphic T-shirt (Unisex)

Beeld adidas

Hoodies

Ga voor een nonchalante look en combineer je jeans met een hoodie. De hieronder getoonde hoodies hebben ingetogen designs en komen in verschillende aardetinten. Ondanks dat het zomerseizoen volop aan de gang is, zijn ook hoodies in deze tijd van het jaar onmisbaar.

Pop Trading Company Hoodie

Sneakersnstuff

The North Face Pull Over Hoodie x Online Ceramics

Sneakersnstuff

Accessoires

Geef je outfit in combinatie met de adidas Campus 00’s een finishing touch met een van deze accessoires. De crossbody tas van Carhartt WIP is met zijn kleine formaat ideaal voor het meenemen van je telefoon, portemonee of sleutels tijdens een festival. Maak je fit compleet met de cap van Sneakersnstuff.

Carhartt WIP Essentials Bag

BSTN

SNS Note 5 Panel pet

Sneakersnstuff

Dit waren een aantal inspiratie tips over hoe je de adidas Campus 00’s het beste kunt stylen. Mocht je benieuwd zijn naar de colorways van de adidas Campus die nu te verkrijgen zijn, bekijk dan het model in de Sneakerjagers zoekmachine.

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer styling blogs zoals deze!