Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik Autry sneakers

20 juli 2023 18:34
Hoe style ik Autry sneakers

De retro sneakers van het Amerikaanse merk Autry zijn deze dagen erg in trek. Van het Super Vintage silhouet tot aan het Dallas of Medalist model, elke Autry sneaker heeft zijn eigen charmes en is goed te combineren in verschillende outfits. Hier vind je de beste inspiratie tips voor het stylen van Autry sneakers.

Autry

Autry is een relatief jong sneakermerk. Het label werd in 1982 door Jim Autry opgericht in Dallas, Texas. Het label richtte zich in de eerste jaren vooral op het ontwerpen van tennis-, hardloop- en aerobicschoenen. Het merk groeide snel en werd door atleten over de hele wereld opgemerkt.

AUTRY
Autry CLC l Beelden Autry
Autry Super Vintage

Toen de oprichter in 2009 overleed, was het lang de vraag wat er met het merk zou gebeuren. In 2019 blies de gepassioneerde scout Alberto Raengo het merk Autryl nieuw leven in. Samen met zijn twee zakenpartners Gino Zarelli en Marco Doro probeerde het trio het Autry label om te vormen tot een modern lifestylemerk.

Met succes, de sneakers van Autry zijn tegenwoordig erg populaire lifestyle paartjes. De modellen worden gekenmerkt door het welbekende Amerikaanse vlag-logo op het bovenwerk. De sneakers zijn van hoogwaardig leer en komen in verschillende colorways en varianten.

Het Medalist silhouet is nog altijd een van het populairste silhouet, evenals het Bob Lutz en Dallas silhouet. We tonen je hier wat inspiratie tips voor het stylen van je Autry sneaker.

Retro tee

The New Originals Workman Embroided T-shirt

TNO Workman Embroided T-shirt
Freshcotton
TNO Workman Embroided T-shirt

Het Workman Embroided shirt van The New Originals is de perfecte basis voor je outfit. Het item heeft een gebroken witte kleur en donkerbruine stitching. Op de borst is het logo van het Amsterdamse merk The New Originals gezet. Het shirt heeft een loose fit.

Quit Golf Iron Cleaners T-shirt

QUIET GOLF IRON CLEANERS T-SHIRT
QUIET GOLF IRON CLEANERS T-SHIRT

Het Quit Golf Iron Cleaners shirt heeft een ietwat komische print. Op de voorzijde is een print van een oude reclame geplaatst in de kleuren zwart en groen. Het shirt is van 100% katoen en heeft een zachte feel.

Carhartt WIP Pocket Heart T-Shirt

Carhartt WIP Pocket Heart T-Shirt Black
Freshcotton
Carhartt WIP Pocket Heart T-Shirt Black

De nieuwe Carhartt WIP collectie komt met een uniek detail, namelijk het logo in de vorm van een hartje. Op het shirt is een pocket geplaatst met het hartjes logo. Het item is gemaakt van katoen en is met zijn zwarte colorway gemakkelijk te combineren in verschillende outfits.

Loose fit jeans

Carhartt WIP Double Knee Pant

CARHARTT WIP DOUBLE KNEE PANT
Asphaltgold
CARHARTT WIP DOUBLE KNEE PANT

De broeken van Carhartt WIP zijn al jaren erg geliefd bij velen. De jeans is gemaakt van stevig materiaal wat en is erg duurzaam. Het item komt in een diepbruine kleur. Op de heup is het Carhartt logo geplaatst. De broek is goed te combineren met de Autry Super Vintage of het Medalist model.

Levi’s 501® 90S

LEVIS 501® 90S
BSTN
LEVIS 501® 90S

Het 501 is een van de populairste modellen van Levi’s en dat is niet zonder reden. De jeans heeft een loose-fit en is tapered bij de enkels. De hierboven afgebeelde jeans is er eentje voor de dames en is goed te stylen met de Autry Medalist, zoals te zien is op de foto.

Butter Goods Scribble Denim jeans

BUTTER GOODS SCRIBBLE DENIM JEAN
END.

Mocht je op zoek zijn naar een broek met de perfecte zomerse colorway, is deze jeans van Butter Goods perfect voor jou. De broek heeft een retro uitstraling en heeft op de voor- en achterzijde het Butter Goods logo in het geel, rood en groen.

Sportief jack

Sporty & Rich x Lacoste Pique Track Jacket

SPORTY & RICH LACOSTE PIQUE TRACK JACKET
BSTN
SPORTY & RICH LACOSTE PIQUE TRACK JACKET

Het Sporty & Rich x Lacoste Pique Track Jacket is een perfect voorbeeld van een jack dat zowel op de tennisbaan gedragen kan worden, als in een chique outfit. Het jack heeft een nauwe pasvorm en komt met het Lacoste logo op de borst. Het item matcht goed met het DNA van de Autry sneakers.

OLAF Coach Jacket Navy

OLAF Coach Jacket Navy
Freshcotton
OLAF Coach Jacket Navy

Het Coach jack van OLAF heeft een ingetogen look. Het item komt in een navy blauwe kleur en heeft op de voor- en achterzijde het OLAF logo. De jas is met trekkoorden aan de onderkant te verstellen. Op de voorzijde zijn drukknopen geplaatst.

Combineer het item met een blauwe colorway van je favoriete Autry sneaker.

Accessoires

Maak je outfit compleet met deze sportieve accessoires. De cap van Dickies heeft de perfecte retro touch en is goed te gebruiken deze vakantie. De 9-Dots Messenger Bag van The New Originals is perfect voor op vakantie en festivals.

Dickies Hardwick Duck Canvas Cap
Freshcotton
The New Originals 9-Dots Messenger Bag Black
Freshcotton

Dit waren enkele inspiratie tips over hoe je de Autry sneakers het beste kunt stylen. Neem een kijkje in onze sneaker zoekmachine om de beschikbare sneakers en colorways te bekijken.

Vergeet niet om onze nieuwspagina regelmatig in de gaten te houden voor meer berichten zoals deze, zodat je altijd op de hoogte bent.