Skip to content
Where to Cop

Hoe overleven je sneakers Lowlands zo schoon en clean mogelijk

10 augustus 2017 22:32
Hoe overleven je sneakers Lowlands zo schoon en clean mogelijk

Volgend weekend is het zover! Het leukste festival van de maand: Lowlands!! Dat wordt dus weer weinig slapen, veel en vooral heeel veeeeel vet eten. Maar de grote angst is natuurlijk hoe jij je witte patta's zo schoon en mooi mogelijk houd tijdens het bezoek van Lowlands. Daarom hebben wij voor jou een aantal superhandige tips! Hopelijk heb je er wat aan en wordt het een super onvergetelijk weekend! Enjoy ?

  • Hoe fijn is het als we onze sneakertjes een extra beschermlaagje kunnen geven voordat ze het festivalterrein kunnen betreden. Denk altijd even aan een waterafstotende spray, help je niet alleen je zelf maar ook je sneakertjes mee!
  • Neem een pakje baby doekjes mee, zie je een vlek op je sneakers of stapt er heel per ongeluk iemand op je teentjes, dan kan je deze er direct schoonvegen.
  • Neem extra veters mee. Heb je modder of andere viezigheid op je veters, dan kan je deze dus gelijk vervangen. Geeft jou mooi de kans om lekker naar de camping te lopen en je oude veters te wassen. Gebruik hiervoor gewone handwasmiddel voor het beste resultaat.
  • Heeft het nou echt hard geregent en is er een flinke modderpoel ontstaan? Zorg dan dat je altijd 2 vuilniszakken bij je hebt zodat je deze om je sneakers kan binden. Dan blijven deze gelukkig mooi droog en schoon.
  • Neem voor elke festivaldag een paar sneakers mee. Want niet alleen jij lijdt onder je aantal stappen die je zet ook je sneakers hebben het zwaar te voorduren. Zo gun je het ene paartje ook een rustig dagje in de tent op de camping en kan het andere paartje ook even flink los gaan.
  • Om je sneakers weer schoon en fris mee naar huis te nemen, neem je natuurlijk schoendeodorant mee. PS: Vergeet jezelf ook niet mee te nemen.

Natuurlijk menen we er helemaal geen fuck van! Pak gewoon je oude stampers en ga HE-LE-MAAAAAAL los!

Have fun!