Skip to content
Upcoming

Hoe krijg jij je ‘gele’ sneakers weer als nieuw?

22 augustus 2020 15:27
Hoe krijg jij je ‘gele’ sneakers weer als nieuw?

Iedereen kent het wel, je favoriete paartje die je zo graag draagt begint nu geel te worden. Dit is geen reden om je sneakers weg te gooien want je kan ze weer gewoon wit krijgen! Er zijn verschillende manieren en producten. Deze vind jij hieronder en de stappen die je kan volgen om je sneakers schoon te krijgen!

Hoe krijg ik mijn veters schoon?

Je veters kan je heel makkelijk schoon krijgen op verschillende manieren. De eerste manier is om je veters uit de schoenen te halen en ze in een waszakje te stoppen. Doe deze vervolgens in de wasmachine en je veters zijn weer een stuk schoner. Ook kan je de veters uit de sneakers halen en deze even laten weken in een bak met bleek of een bak met dreft en water. Spoel te veters goed uit en je hebt weer stralend witte veters.

Hoe krijg je je sneakers schoon?

Ook om je sneakers zelf schoon te krijgen zijn er een hoop verschillende manieren. Om te beginnen is het handig om het hardnekkige vuil met een sopje met warm water en een oude doek te verwijderen. Voor de moeilijke plekken kan je bijvoorbeeld een tandenborstel gebruiken.

Voor de zool van je sneaker kan je ook heel goed een doek of tandenborstel gebruiken. Je kan dit op een witte zool bijvoorbeeld goed met tandpasta doen of met schoonmaakmiddelen zoals CIF.

Hoe onderhoud je je sneakers het beste?

Als je net een nieuw paartje hebt is het belangrijk om de sneakers goed in te spuiten maar ook te onderhouden. Hiervoor kan je verschillende producten gebruiken. Bijvoorbeeld met Crep Protect, hiermee krijg en houd jij je sneakers extreem schoon. Een andere echte aanrader is Dr. Frisk, dit is dé sneaker cleaner. Hiermee krijg jij al het vuil van je sneakers en kan jij je favoriete paartje blijven dragen zonder dat deze echt vies worden! Met de volgende link kan je dit product meteen aanschaffen! https://www.drfrisk.nl/

Met deze handige tips krijg jij je sneakers geheid schoon. En mocht het nou niet helemaal lukken of wil je gewoon een nieuw paartje? Klik dan >>HIER<< voor de mooiste sneakers. Als jij op de hoogte wil blijven van alle sneaker releases en informatie, houdt ons dan in de gaten op social media of bekijk de releasekalender!


sneakers schoon krijgen
Image by: DrFrisk_official