Skip to content
Where to Cop

Where to cop: HIDDEN.NY x ASICS GEL-NYC ‘Jolly Green’

11 april 2024 12:30
Where to cop: HIDDEN.NY x ASICS GEL-NYC ‘Jolly Green’

Van Instagram-moodboard tot een volwaardig merk: HIDDEN.NY heeft een lange weg afgelegd en gaat nu de samenwerking aan met ASICS voor hun nieuwste release: de GEL-NYC. Al eerder zagen we dat het merk de handen ineen sloeg met merken als Salomon en Clarks, en nu voegt ook ASICS zich bij dit rijtje. Op 12 april 2024 zal de HIDDEN.NY x ASICS GEL-NYC ‘Jolly Green’ gaan droppen bij ASICS en geselecteerde retailers.

HIDDEN.NY x ASICS GEL-NYC ‘Jolly Green’ | 1201B001-100

Het ontwerp van de GEL-NYC is een eerbetoon aan de digitale roots van HIDDEN.NY. Met een pixelachtige Tiger Stripe op het middenpaneel en rijke groene contrasten die de online oorsprong van het merk benadrukken.

HIDDEN.NY x ASICS GEL-NYC
HIDDEN.NY x ASICS GEL-NYC

Verder blijft de basis van de HIDDEN.NY x ASICS GEL-NYC vrij neutraal met een strakke, witte mesh-basis en zilveren synthetische overlays. De branding van HIDDEN.NY komt in het groen en voegt een levendige touch toe. Als laatste versterken de grijstinten op de zool de tijdloze uitstraling van de sneaker.

HIDDEN.NY x ASICS GEL-NYC
HIDDEN.NY x ASICS GEL-NYC

Where to cop?

De HIDDEN.NY x ASICS GEL-NYC ‘Jolly Green’ zal gaan droppen op 12 april 2024 bij ASICS en geselecteerde retailers.

Let op! Bij sommige retailers wordt een raffle gehouden. Schrijf je dus snel in om je kansen te vergroten om dit paar op 12 april te bemachtigen.

Blijf op de hoogte van het laatste sneakernieuws door regelmatig de nieuwspagina van Sneakerjagers te checken!