Skip to content
Upcoming

Hey Tea serveert een vers gezette ZX 7000 voor de adidas A-ZX Series

9 oktober 2020 09:36
Hey Tea serveert een vers gezette ZX 7000 voor de adidas A-ZX Series

Al eerder hebben we foto’s gezien van de samenwerking tussen Hey Tea en adidas, maar was er nog geen releasedatum bekend. Nu hebben we nieuwe foto’s van de Hey Tea x adidas ZX 7000 en zelfs een releasedatum. We hoeven niet lang meer te wachten,want de sneaker dropt zaterdag 17 oktober 2020.

Hey Tea is een Chinees thee merk die bekent werd door te experimenteren met kaas en drankjes met als resultaat: Kaas thee. Ze opende hun deuren voor het eerst in 2012, maar zijn ondertussen verspreid door heel Azië. Ondertussen zijn er nieuwe smaakjes toegevoegd aan de verse thee, zoals diverse fruit soorten.

Hey Tea x adidas ZX 7000

De sneaker heeft een wit bovenwerk met licht roze en diep paarse kleuren. Deze colorway is erg fris en is geïnspireerd op Hey Tea’s smaken. Een doorzichtige witte overlay loopt over de roze kleuren naar de veters. Dit doorzichtige materiaal wordt ook als detail gebruikt op de lip, waarop het Hey Tea logo te vinden is. De drie kleuren zien we terug op de midsole. Op de hiel van de sneaker, zien we een patroon. Kleine kaas blokjes worden hier weergeven, wat verwijst naar de kaas thee van Hey Tea. Bekijk de foto’s van deze vrolijke sneaker hier onder.

De releasedatum van deze Hey Tea x adidas ZX 7000 samenwerking is op 17 oktober. De sneaker is te krijgen voor €140,- via o.a. adidas. Bekijk deze sneaker en andere ook in onze sneaker release kalender. Hier staan alle release’s in, zodat jij ze niet hoeft te missen!

Hey Tea X adidas ZX 7000 'Pink'

FZ4401 · Prijs vanaf €37,-

Naar alle aanbieders
HEY TEA x adidas ZX 7000
HEY TEA x adidas ZX 7000
HEY TEA x adidas ZX 7000