Skip to content
Upcoming

Het Vans California Pack dropt op zaterdag 18 april

19 maart 2020 19:07
Het Vans California Pack dropt op zaterdag 18 april

Vans heeft een tijdje geleden bekend gemaakt dat er een samenwerking komt tussen Size? en Vans. Nu komt Vans ook met een nieuw California Pack. Dit pack is top voor de zomer, hij is namelijk beschikbaar in drie verschillende kleuren en beschikt over een paar zomerse details! Ben je benieuwd naar dit California Pack? Lees dan verder hieronder!

Vans OG Era LX California Pack | Closer Look

Vans is een echt skaters merk en heeft ontzettend veel populaire modellen. Het nieuwste Vans California Pack is een echt zomers pack. Dit pack zal beschikbaar zijn in drie verschillende kleuren, namelijk een groene ‘fern green’, een blauwe ’true blue’ en een rode ‘pompeian red’. Op de sneakers bevinden zich een paar leuke zomerse details. Zo zitten er bij alle drie de kleuren icoontjes op het bovenwerk. Op de midsole staan twee icoontjes met een sunset afgebeeld, met daarbij palmbomen en de zee. In het midden van deze icoontjes staat ‘california’ in het oranje en geel geschreven. Een echte zomerse tint dus! De sneaker zal zijn eigen klassieke ‘Vans’ onderkant behouden.

Op zaterdag 18 april wordt dit pack dan eindelijk uitgebracht. Het is dus nog even wachten maar vanaf dan zal dit pack verkrijgbaar zijn bij onder andere Einhalb.com. Voor €80,- per stuk staat dit paartje al bij jou in de kast! Kun je niet wachten tot 18 april? Neem dan een kijkje in onze releasekalender voor alle sneakerreleases. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hier onder alle sneakers!

Vans OG Era LX California 'Fern Green'

VN0A4BVAXE41 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

Vans OG Era LX California 'True Blue'

VN0A4BVAXE61 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Vans OG Era LX California 'Pompeian Red'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Vans