Skip to content
Upcoming

Het Travis Scott x Air Max 1 pack is uitgelekt 👀

14 april 2021 11:00
Het Travis Scott x Air Max 1 pack is uitgelekt 👀

Via het Instagram-account van @py_rates_ zijn er nieuwe beelden uitgelekt van de Travis Scott x Air Max 1. Al eerder verscheen via Nike de eerste beelden van de nieuwe samenwerking, maar het blijkt nu dat er maar liefst vijf colorways worden gereleased! Benieuwd hoe deze vijf Travis Scott x Air Max 1’s eruit zien? Scroll dan snel naar onder!

Air Max Day 2021

Op Air Max Day 2021 verscheen via de SNKRS app verschillende hints naar de nieuwste Travis Scott x Nike samenwerking. Zo verschenen in korte filmpjes, kenmerkende Travis Scott details. Bijvoorbeeld zijn “Cactus Jack” logo werd meerdere malen getoond.

Ook lekten de eerste beelden van de sneaker. Opvallend was de omgekeerde grote swoosh, die we eerder al op de Travis Scott x Air Jordan 1 collab zagen. Daarnaast werden er verschillende bruintinten gebruikt, met rode accenten.

Travis Scott x Air Max 1: vijf colorways

Via Instagram verscheen het bijzondere nieuws dat er niet één, maar vijf colorways uit zullen komen! De eerdere bruine variant staat bij het rijtje, maar er is ook een lichtere bruine variant te zien, een grijze, een blauwe en een gele. Elke colorway ziet er heel uniek uit, het zijn zeker geen standaard colorways. De eerdere collabs tussen Nike en Scott waren altijd vernieuwend en erg geliefd door de sneaker scene. Ondanks de eerst wat huiverige reacties op de bruine colorway, verwachten we dat de AM1’s weer heel populair zullen worden.

Travis Scott x Air Max 1
Travis Scott x Air Max 1
Nike x travis scott
cactus jack shoes
Images by @py_rates_
cactus jack

Van warm bruin tot koel grijs, de designs van de Travis Scott x Air Max 1 zijn zeker uniek te noemen. Wat vind jij van de collab? En welke colorway vind jij het beste ontworpen? Ondanks de early leak, moet je nog even wachten om een paartje te kunnen kopen. De verwachtingen zijn namelijk dat de samenwerking verkrijgbaar zal zijn rond de kerst van 2021. De sneakers zullen een prijskaartje krijgen van €150.

Houd de Releasekalender in de gaten om als eerste de exacte datum te weten. Download ook de Sneakerjagers App, zodat je altijd een melding krijgt wanneer een sneaker releast, restocked of een shock drop krijgt! 🔥