Skip to content
Upcoming

Het Tie-Dye effect wordt toegepast op de Nike Air Force 1

31 augustus 2020 16:30
Het Tie-Dye effect wordt toegepast op de Nike Air Force 1

De Nike Air Force 1 is een van de meest geliefde modellen van Nike, en hoe leuk is het dat deze sneaker gecombineerd wordt met de trend van nu. Namelijk Tie-Dye, dit zien we terug op kleding, maar ook op sneakers. Zo kwam onlangs de Air Jordan 1 Tie-Dye uit. Dit leuke effect is terug te zien op het bovenwerk van de sneaker en op de insole. Hieronder kan je de Nike Air Force 1 Tie-Dye bewonderen!

Nike Air Force 1 ‘Black Tie-Dye’ | CW1267-101

De Nike Air Force 1 Black Tie-Dye heeft een gekleurd bovenwerk. De witte lederen basis wordt bedekt met roze overlays. Deze colorway beschikt over een groene swoosh, deze kleur is overigens ook terug te zien op de insole, met het Tie-Dye effect. Wat natuurlijk opvalt aan de sneaker is het Tie-Dye effect dat te zien is in de verschillende kleuren. Zo zien we zwart, oranje en rood. De sneaker wordt afgewerkt met een zwarte outsole. De Nike brandingen zijn zoals altijd te vinden op de tong en de heeltab van de sneaker.

Deze bijzondere colorway van de Nike Air Force 1 heeft jammer genoeg nog geen officiële releasedatum in Europa, een verwachte datum is echter 4 september. Tot die tijd kan je natuurlijk hieronder de sneakers bewonderen. Neem een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media, zo hoef jij nooit een release te missen!


NIke Air Force 1 'Black Tie-Dye'

CW1267-101 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

Images by: Nike & On The Spot