Skip to content
Upcoming

Het Nike Día de Muertos pack is een eerbetoon aan familie

9 oktober 2020 16:37
Het Nike Día de Muertos pack is een eerbetoon aan familie

Nike dropt het Día de Muertos pack als eerbetoon aan familie. Día de Muertos is de dag van de doden en om die reden Nike dropt op 15 oktober een wel heel speciaal pack. Het pack bestaat uit de Nike Air Max 90, Nike Daybreak, Nike Blazer Mid en de Air Jordan 1.

Nike Día de Muertos Pack

Het pack bestaat uit vier verschillende sneakers, de elementen die terugkomen op de sneaker zijn onder andere geïnspireerd op de papel picado slinger en op de Marigold bloemen, dit zijn traditionele Mexicaanse bloemen. De kleuren, materialen en prints die op de sneaker te zien zijn maken dit pack helemaal compleet.

Air Max 90 Día de Muertos

De eerste sneaker uit het pack is de Air Max 90. Het iconische Nike model wordt in een nieuw jasje gehesen. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van veel verschillende prints en kleuren. De witte veters en de midsole zijn wit gebleven en maken de sneaker compleet.

Nike Air Max 90 'Dia de Muertos'

DC5154_458 · Prijs vanaf €496,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Día de Muertos

Nike Daybreak Día de Muertos

De Nike Daybreak kan natuurlijk niet ontbreken in dit te gekke pack. Wat vooral opvalt aan de sneaker is de donkerblauwe swoosh met het gele patroon. Verder is de basis van het bovenwerk in een lichte kleur gebleven, de overlays en details komen in de kleuren donkerblauw, fuschia en oranje. Ook worden er verschillende materialen gebruikt zoals leer en mesh. Eerder schreven wij al dat dit pack een eerbetoon is aan familie, dat komt op deze sneaker terug. Op de hiel van de sneaker staat ‘Para Mi Familia’. Dit betekend ‘voor mijn familie’.

Nike Daybreak Type 'Día de Muertos'

DC5196-458 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders
Nike Dbreak Día de Muertos

Air Jordan 1 Día de Muertos

Vervolgens de Air Jordan 1, een van de meest geliefde en razend populaire sneakers. De witte basis van de sneaker wordt afgewerkt met fuschia overlays. De enkel en de swoosh van de sneaker zijn oranje. Op de neus van de sneaker staat ‘Familia’, dat maakt deze Air Jordan 1 is dus perfect voor dit pack.

Air Jordan 1 Mid 'Día de Muertos'

DC0350-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan Día de Muertos

Nike Blazer Mid Día de Muertos

De Nike Blazer gaat al jaren mee en is momenteel helemaal trending. De sneaker wordt ook gebruikt voor dit pack, de sneaker heeft vergeleken met de andere sneakers een simpel bovenwerk. Het witte bovenwerk beschikt wel over verschillende prints, dit is bijvoorbeeld te zien op de swoosh. De tong en de hiel van de sneaker zijn zwart, dit zorgt voor een super strakke look op deze sneaker.

Blazer Nike Día de Muertos
Images by: Nike

Nike Blazer Mid 'Día de Muertos'

DC5185-133 · Prijs vanaf €165,-

Naar alle aanbieders

Release

Het Nike Día de Muertos pack zal op 8 oktober droppen in Mexico, de wereldwijde release zal plaatsvinden op 15 oktober. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn via Nike en de SNKRS app. Hieronder kan je het Nike Día de Muertos pack checken. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de aankomende releases en de meest recente informatie? Volg ons dan op social media en houdt de releasekalender in de gaten.