Skip to content
Upcoming

Het Nike Air Max ‘Vibrant Pack’ zal deze lente verschijnen

16 april 2020 21:22
Het Nike Air Max ‘Vibrant Pack’ zal deze lente verschijnen

Nike komt met een te gek nieuw pack. Dit is het Nike Air Max ‘Vibrant Pack’. In dit pack zullen vijf verschillende sneakers zitten uit de Nike Air Max lijn. Ondanks dat Air Max day 2020 al geweest is, is Nike nog lang niet klaar met het releasen van de leukste sneakers in de meest te gekke colorways. De sneakers uit dit pack zullen in de meest vrolijke kleuren gereleased worden en zijn daarom een echte musthave voor deze zomer! Check hieronder welke sneakers in dit pack zullen zitten!

Nike Air Max 200

Dit model van Nike zal in twee verschillende colorways verschijnen. De eerste Nike Air Max 200 heeft een vrolijk bovenwerk dat bestaat uit verschillende kleuren. Zo is de basis lichtroze van kleur en zijn er op de sneaker oranje, zwart en blauwe overlays te zien. De Air Unit van deze sneaker is groen gekleurd. De Nike Air branding op de tong heeft een gele kleur ontvangen. De vrolijke colorway van de Nike Air Max 200 is een musthave voor deze zomer!

De tweede colorway van de Nike Air Max 200 uit het ‘Vibrant Pack’ is een iets rustigere colorway. De basis van de sneaker is wit gekleurd, hierop zijn groen, blauw en zwarte details te zien. Net als bij de andere colorway heeft de Air unit een groene kleur gekregen. Deze colorway is er een die makkelijk te combineren is en je outfit helemaal compleet kan maken!

Nike Air Max 270 React

Beide colorways van de Nike Air Max 270 React heeft te gekke details. De basis van de sneaker is lichtroze met een geruite laag erover heen. De mudguards zijn roze/blauw en lopen door tot de heel. Op de lacepanels is een fel gele kleur te zien en de Air unit is net zoals bij de andere sneakers groen van kleur.

Nike Air Max Tailwind IV

Dit model uit de Air Max lijn is misschien wel een van de opvallendste. De Nike Air Max Tailwind IV. Er gebeurt veel op het bovenwerk. Op de zijkant van de sneaker is een roze kleur te zien met daarover blauwe strepen. In deze kleur zijn nog meer details te zien op de sneaker. De Air Units zijn weer groen gekleurd.

Nike Air Max MX-720-818

Doordat nagenoeg alle andere colorways met de kleur roze zijn afgewerkt heeft de Nike Air Max MX-720-818 dat niet. De sneaker heeft een wit bovenwerk met zwart doorgestikte stikels. De Air unit loopt over de hele zool en heeft een groene kleur ontvangen.

Nike Air Max 720

De laatste sneaker uit dit pack heeft een erg cleane look maar is toch vrolijk. Het witte bovenwerk is afgemaakt met oranje details. Wat opvalt aan deze colorway is dat deze keer niet de Air Unit groen is maar de tong van de sneaker. De Air Unit heeft op de Air Max 720 een iriserend effect.

images by: Nike

Een exacte releasedatum voor het Nike Air Max ‘Vibrant Pack’ hebben we helaas nog niet voor je. We verwachten dat dit pack dit voorjaar nog gedropt zal worden bij Nike. Wil jij de eerste zijn die meer informatie ontvangt over dit pack? Houdt dan de releasekalender in de gaten, en volg ons op social media!