Skip to content
Upcoming

Het Nike Air Max NRG “Jacket Pack” is nu verkrijgbaar!

13 november 2018 19:17
Het Nike Air Max NRG “Jacket Pack” is nu verkrijgbaar!

Nike’s experiment met materialen kent geen grenzen. Van leer tot suede, van corduroy tot cordura, op het Beaverton-geïnspireerde sneakers is een overvloed aan materialen gebruikt. Nu komt de nieuwste mix aan materialen aan in het nieuwe “Jacket Pack”. De typische stijlen van de twee silhouetten, de Air Max 95 en Air Max 97, schijnen geïnspireerd te zijn op outerwear. De Air Max 95 bevat zwart leer en studs, dat ook gebruikt wordt op motorjackets. Het silhouet heeft speciale details zoals een verchroomd tonglogo, een zilveren stud op de hiel en katoen langs het veterstysteem.

De Air Max 97 heeft daarentegen een compleet andere look. Er is gekozen voor een oranje, groen en paars ruitenpatroon, dat mogelijk geïnspireerd is op traditionele jachtjassen. Beide speciale Air Maxes zijn nu verkrijgbaar, check hieronder de shoplinks.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95 NRG

Releasedatum: 13 november 2018
Prijs: €180
Colorway: Black/Team Red-Anthracite
Stylecode: AT6146-001
Shoplink: klik hier >>


Nike Air Max 97 NRG

Releasedatum: 13 november 2018
Prijs: €190
Colorway: Team Red/Midnight Spruce
Stylecode: AT6145-600
Shoplink: klik hier >>

Images by: naamsite”>SneakerNews