Skip to content
Upcoming

Het Nike Air Force 1 ’07 ‘Sketch’ Pack dropt op 12 maart 2020

5 maart 2020 13:30
Het Nike Air Force 1 ’07 ‘Sketch’ Pack dropt op 12 maart 2020

We hebben er even op moeten wachten, maar volgende week is het moment eindelijk daar. Het Nike Air Force 1 ’07 ‘Sketch’ pack zal volgende week donderdag 12 maart 2020 releasen in maar liefst twee colorways, namelijk een witte en een oranje variant. Een heerlijk paartje voor bij de schoenencollectie!

De Nike Air Force 1 bestaat al een tijdje en is nog steeds een van de best verkochte sneakers van Nike. Het model stond zelfs op de tweede plek van de best verkochte sneakers in de USA. Sinds zijn lancering is het design van de sneaker niet veel veranderd. De sneaker is al in talloze colorways uitgebracht en Nike krijgt er maar geen genoeg van! Het nieuwste Nike Air Force 1 ‘Sketch’ pack heeft een supertof effect. De naam verraad het al een beetje, op de sneaker is een blauwdruk bevestigd. Deze blauwdruk is geïnspireerd op de allereerste Air Force 1. De sneaker zal uitkomen in twee verschillende colorways.

Nike Air Force 1 ’07 ‘Sketch White & Orange’ | Details

Laten we eerlijk wezen, deze twee colorways wil je niet missen. De sneakers zijn beiden voorzien van dezelfde details. Zo zijn er op beiden sneakers lijnen terug te vinden, die een blauwdruk voorstellen, alleen hebben zij verschillende kleuren. Bij de witte colorway is de sneaker gebroken wit gemaakt, daarbij is de blauwdruk in een donkerrode kleur bevestigd. De lijnen van de blauwdruk lopen door tot de insole, wat het design compleet maakt. De sneaker zal ook uitgebracht worden in een oranje colorway. Op de oranje colorway is de blauwdruk niet donkerrood, maar grijs van kleur. Deze grijze kleur zorgt ervoor dat het lijkt alsof de blauwdruk op de sneaker getekend is. Bij beiden sneakers rust het bovenwerk op een witte mid- en outsole combo.

Deze te gekke Nike Air Force 1 zullen releasen op donderdag 12 maart om 09:00u. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn op Nike.com en onder andere bij Asphaltgold. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort zullen releasen? Houd dan onze Releasekalender in de gaten. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons ook volgen op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van de twee kleuren!


Nike Air Force 1 Blueprint 'White'

CI3445-100 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force Sketch
Nike Air Force Sketch
Images by asphaltgold

Nike Air Force 1 Blueprint 'Orange'

CI3445-800 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force Sketch
Nike Air Force Sketch
Images by asphaltgold