Skip to content
Newsfeed

Het nieuwste sneakermodel van Axel Arigato: de Onyx

16 maart 2024 06:42
Het nieuwste sneakermodel van Axel Arigato: de Onyx

Graag je sneakercollectie uitbreiden met een uniek model? Kijk dan eens naar de Axel Arigato Onyx, het nieuwste silhouet van het Zweedse merk. De Onyx sneaker brengt een eigentijdse twist aan klassieke jaren ’80 stijlen en haalt inspiratie uit robuuste basketbalontwerpen.

Bij het ontwerpen van de Onyx heeft Axel Arigato gestreefd naar een fusie van elementen uit de basketbal- en muzieksubculturen, die diep verankerd zijn in het DNA van het merk.

De sneaker belichaamt daarom vormen, structuren en materialen die synoniem zijn aan deze culturele bewegingen. Denk bijvoorbeeld aan het breder profiel en de dikkere zool, gemaakt van soepel, eersteklas semi-anilineleer. Dit wordt gecombineerd met mesh, elastaan en polyester voor een echt eigentijds, hoogwaardig ontwerp.

Andere opvallende details zijn onder andere een gegoten rubberen basketbal ARIGATO graphic op de tong en EST.2014 branding op de hiel. Verder sieren merkgerelateerde accenten de zool en het zijprofiel van de veters, terwijl een veteroog op de tong een knipoog is naar klassieke basketbalattributen.

De sneakers zijn vanaf 15 maart 2024 in vier colorways verkrijgbaar via de website van Axel Arigato. Ten eerste een wit/beige en wit/groen kleurenpalet voor zowel heren als vrouwen. Daarnaast is er ook voor heren de wit/kastanjebruin variant, terwijl vrouwen ook kunnen kiezen voor de wit/roze uitvoering.

Bekijk hieronder de beelden van deze sneakers en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor meer informatie!

Axel Arigato Onyx wit/beige
Axel Arigato Onyx wit/groen
Axel Arigato Onyx wit/kastanjebruin
Axel Arigato Onyx wit/roze