Skip to content
Upcoming

Het New Balance 997S ‘New England Pack’ is nu verkrijgbaar

13 april 2020 16:17
Het New Balance 997S ‘New England Pack’ is nu verkrijgbaar

New Balance heeft een fantastisch nieuw pack, dit is de ‘New England Pack’. Twee van de drie colorways zijn al gereleased. De colorways zijn losgelaten op het 997 model van New Balance.

New Balance komt de laatste tijd met heel veel sneakers en verschillende colorways. Er komen wekelijks nieuwe modellen en colorways voorbij. De New Balance 997 gaat al heel wat jaren mee en is nog steeds erg een erg geliefde sneaker.

NEW BALANCE ‘NEW ENGLAND’ | MS997LOR

New Balance MS997LOR 'New England'

MS997LOR · Prijs vanaf €141,-

Naar alle aanbieders

De sneaker heeft een erg vrolijke look, dit is door het vele rood dat te zien is. De toebox en de hiel zijn van mesh gemaakt, verder zijn op de sneaker rode en witte overlays te zien. Op de tong en ze zool zijn donkerblauwe details te zien, dit is dezelfde kleur als de ‘N’ op de zijkant van de sneaker.

Image by: New Balance

NEW BALANCE 997S | MS997LOQ

New Balance 997S

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De New Balance 997S heeft een bovenwerk dat uit grijs en blauw bestaat, de sneaker is afgewerkt met rode detailsop de zool en de hiel. Op te toebox en de hiel is een donkerblauw mesh te zien, met verder op de sneaker suède grijze overlays.

Image by: New Balance

NEW BALANCE MS997LOT | 775181-60-10

New Balance MS997LOT

775181-60-10 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Deze nieuwe colorway van de New Balance 997 heeft een donkerblauw bovenwerk dat bestaat uit mesh en suède overlays. De tong van de sneaker is wit gebleven. Op de zool zijn rode details te zien, achterop de zool staat ‘absorb’. Deze colorway is perfect voor alle seizoenen en is makkelijk te combineren

Image by: New Balance

De blauwe en de grijze colorway zijn al te bemachtigen via verschillende stores, de blauwe kost €110,- en de grijze kost €120,-. Wanneer de rode colorway zal verschijnen weten we nog niet precies maar wij verwachten dat deze binnenkort gedropt zal worden bij New Balance. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.