Skip to content
Upcoming

Het New Balance 574 pack bevat Swarovski kristallen!

9 maart 2018 15:32
Het New Balance 574 pack bevat Swarovski kristallen!

Om het 30 jarige bestaan van de klassieke New Balance 574 te vieren heeft New Balance samengewerkt met Swarovski! Samen hebben ze het klassieke 574 model versierd met Swarovski kristallen. Er komen 12 colorways in verschillende tinten grijs. De verschillende tinten grijs zijn geïnspireerd op ”Grey Day”. De sneakers zijn zowel voor mannen als voor vrouwen.

Het mooie aan dit pack is, dat er veel variatie is. Er zijn 2 verschillende opties voor het ”N” logo dat op de zijkant van de sneaker zit. Het ”N” logo met Swarovski kristallen komen in ”Gunmetal” of ”Platium”, beide met matching veters. De sneakers komen verpakt in een zilveren kanten tas. De sneakers zijn van suède en bevatten leer op de hak, kraag en tong. Alle paren bevatten bijpassende veters.

De Swarovski x New Balance 574 zal op 15 maart droppen. De collectie is limited edition dus houd onze releasekalender goed in de gaten! Wil je bij onze huidige New Balance collectie kijken? Klik dan hier. Scrol veder om de foto’s te bekijken!


New Balance 547 Swarovski

Releasedatum: 15 maart, 2018
Prijs: €300,00