Skip to content
Upcoming

Het NBA All-Star Weekend wordt perfect ingeleid met een gigantische collectie!

23 januari 2020 15:39
Het NBA All-Star Weekend wordt perfect ingeleid met een gigantische collectie!

Het NBA All-Star Weekend van 2020 zal dit jaar in Chicago gaan plaatsvinden. Dit jaar is het alleen maar specialer, omdat Chicago natuurlijk wel een geschiedenis heeft in de basketbal wereld. De enige echte Michael Jordan heeft hier veel bereikt en meegemaakt. Dit biedt Nike en Jordan Brand natuurlijk de ideale kans om iets speciaals te doen voor dit evenement.

Er komt namelijk een speciale NBA All-Star collectie aan. Zowel Jordan Brand, Nike Basketball en Converse zullen mee doen met deze collectie. In totaal zullen er 17 sneakers verschijnen die speciaal voor dit evenement gecreëerd zijn. 9 zullen er verschijnen van Jordan Brand, 5 van Nike Basketball en 3 van Converse Basketball.

Wat is het NBA All-Star Weekend?

Tijdens dit weekend worden de beste NBA spelers uitgekozen om de strijd met elkaar aan te gaan. Er zijn tijdens dit weekend verschillende wedstrijden, zoals de Dunk Contest, 3-point Contest en de enige echte All-Star Game. Tijdens dit weekend brengen Nike en Air Jordan vaak speciale sneaker uit.

Jordan Brand

Een aantal Air Jordan sneaker hebben we al voorbij zien komen. Het New Beginnings Pack, de Air Jordan 3 ‘Chicago’ en de Air Jordan 1 ‘UNC to Chicago’ vallen hieronder. Echter zijn er nog 5 sneakers hieraan toegevoegd. Twee Air Jordan XXXIV colorways, twee Jordan Why Not? Zer0.3 colorways en een Air Jordan 10. Stuk voor stuk beschikken over een speciale betekenis van de stad en zien ze er ontzettend strak uit.

Nike Basketball

Naast het feit dat er basketbal spelers bij Jordan Brand gecontracteerd zijn, zijn er natuurlijk ook spelers gecontracteerd bij Nike. Dit zijn zeker geen kleine spelers. Denk maar aan LeBron James, Kyrie Irving en Kevin Durant. Deze drie spelers krijgen dan ook een eigen colorway op een van hun modellen voor dit weekend. Daarnaast zal er nog een Nike PG 4 colorway volgen en een Zoom Freak 1 colorway. Dit zijn beide veel gebruikte sneakers in de sport.

Converse Basketball

Als we echt gaan kijken naar de geschiedenis van basketbal kan Converse natuurlijk niet ontbreken. De eerste kwalitatieve sneakers in de basketbal wereld waren natuurlijk de Converse sneakers. Ze hebben dan ook voor drie ontzettend comfortabele sneakers gekozen. De Converse All Star, De Converse All Star BB en de Converse Pro Leather OG. Alle drie de colorway zullen in drie subtiele colorways verschijnen die er ontzettend sterk uitzien.