Skip to content
Upcoming

Het Mercer W3RD “Clean Pack” is nu verkrijgbaar

19 maart 2019 09:30
Het Mercer W3RD “Clean Pack” is nu verkrijgbaar

Wij van Sneakerjagers volgen het Amsterdamse sneakermerk Mercer al een tijdje. Zo hebben we kunnen zien hoe het merk uit Amsterdam al twee sneakers heeft uitgebracht met het Amerikaanse ruimtevaart agentschap NASA. Nu heeft Mercer een pack uitgebracht met een aantal super cleane sneakers, genaamd de Mercer W3RD “Clean Pack”

The Clean Pack

De Mercer W3RD “Clean Pack” bestaat uit vier verschillende colorways van de W3RD. Stuk voor stuk zien de sneakers er, zoals de naam al verklapt, erg clean uit. Alle colorways beschikken over de karakteristieke witte midsole die Mercer altijd gebruikt op de W3RD modellen. Wat dit model zo clean maakt is dat Mercer alle onnodige dingen van de schoen heeft afgehaald zodat alleen het echt nodige op de schoen is te vinden. Zo hebben ze het gouden logo van de tong gehaald en daarvoor in de plaats de letters ‘MERCER’ op een subtiele manier neergezet. Dezelfde tekst hebben ze ook op de zijkant van de sneakers geplaatst.

Door all het onnodige weg te halen van de sneaker bleef er een geweldige Italiaanse sneaker over met boterzacht Italiaans suède en geprefereerd suède. Dit bovenwerk staat op een frisse witte midsole.

In totaal zijn er vier colorways van het model uitgekomen. Zo is er een colorway met grijs en donkerblauw, maar ook Licht grijs met donker grijs, wit met licht grijs en zwart met licht grijs. Al met al perfecte colorways voor bijvoorbeeld een mooi zwart of grijs pantalonnetje.

Benieuwd naar de Mercer W3RD “Clean Pack”? Check dan de foto’s hieronder of check de site van Mercer Amsterdam. Ze zijn nu verkrijgbaar via de site van Mercer Amsterdam en kosten €250,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mercer W3RD "Clean Pack"
Mercer W3RD "Clean Pack"
Mercer W3RD "Clean Pack"
Mercer W3RD "Clean Pack"
Mercer W3RD "Clean Pack"
Mercer W3RD "Clean Pack"
Images By: Mercer Amsterdam

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date