Skip to content
Upcoming

Het Karhu ‘Trophy Pack’ dropt aanstaande vrijdag 10 april

9 april 2020 13:41
Het Karhu ‘Trophy Pack’ dropt aanstaande vrijdag 10 april

Aanstaande vrijdag 10 april dropt Karhu het vervolg van het ‘Trophy Pack’. Dit pack bestaat uit drie sneakers die over hetzelfde kleurenpallet beschikken. Met deze sneakers ben je helemaal ready voor deze lente!

Karhu ‘Trophy Pack’ | F803060 | F804074 | F802651

Dit pack bestaat uit drie colorways die alle twee in stijlen, te weten het Fusion 2.0 model en de Aria. Het kleurenpallet van de eerste Aria ‘Stargazer’ colorway bestaat uit wit, donkergroen en flame oranje. Deze donkergroene kleur is terug te vinden in de heel en de neus van het bovenwerk. Verder is de basis van de sneaker wit met suède overlays in een beige kleur. Over het midden van het bovenwerk zit een soort bliksemteken in het flame oranje. Daarboven staat in het zwart Karhu geschreven.

Karhu Aria Trophy Pack 'Stargazer'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De tweede colorway beschikt over verschillende kleuren. De neus heeft een lichtgrijze kleur gekregen in het suède. Ook de heel is gemaakt van suède en beschikt over een donkerbruine kleur. Bij de veter bevindt zich een witte streep, ook weer in een bliksem vorm, met zwart stiksel erin. Om de sneaker nog wat kleur te geven is als finishing touch de tussen panelen dazzling blauw gemaakt.

Karhu Fusion 2.0 Trophy Pack 'Lunar Rock'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De laatste colorway beschikt over een witte basiskleur met suède overlays in het donkerbruin. Het bliksemteken komt dit keer terug in het paars met daarin witte stiksels.

Karhu Fusion 2.0 Trophy Pack 'Buckthorn Brown'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by KARHU

Dit Karhu ‘Trophy Pack’ zal vanaf aanstaande vrijdag verkrijgbaar zijn bij onder andere sneakerbaas.nl. De prijzen variëren tussen de €130,00 en €135,00 euro. Ben jij benieuwd welke sneakers er nog meer releasen deze week? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van het Karhu ‘Trophy Pack’.