Upcoming

Het Karhu ‘RALLY’ pack bevat 3 nieuwe colorways

13 augustus 2019 14:40
Het Karhu ‘RALLY’ pack bevat 3 nieuwe colorways

Het is alweer even een tijdje stil geweest rondom nieuwe releases van het Finse sportmerk Karhu. Het ‘Land of Midnight Sun’ pack dat uitkwam in mei dit jaar was één van de laatste packs die Karhu uitbracht. Nu komt Karhu dan eindelijk weer met een nieuw pack. Het Karhu ‘RALLY’ pack bevat opvallende kleuren die juist weer worden gecompenseerd door het gebruik van lichte en zachte kleuren.

Karhu ‘RALLY’ pack

Het ‘RALLY’ pack bestaat uit 3 paar sneakers. 2 colorways verschijnen op de Karhu Aria en de derde op een Karhu Synchron Classic. De verschillende colorways zijn geïnspireerd op de kleuren van rally auto’s, de stickers die daarop zijn geplakt en natuurlijk de pakken van de bestuurders.

Karhu Aria

In het ‘RALLY’ pack vind je 2 colorways op de Karhu Aria. De eerste colorway bevat een zacht gele kleur in combinatie met Lake Blue. De licht grijze suède panelen zorgen er echter voor dat deze kleuren net iets meer verzacht worden. Daarnaast zijn er ook panelen te vinden in een donkerdere kleur grijs. Deze elementen lijken gemaakt te zijn van reflecterend materiaal en zijn te vinden op de zijkanten van de sneaker, de hiel en een klein stukje op de toebox.

De tweede colorway op de Karhu Aria is voorzien van een fel oranje kleur op de zijkanten van de sneaker. Ook deze kleur wordt echter mooi gecompenseerd met rustig ogende grijs suède overlays en een zacht blauwe kleur op de toebox. Net zoals bij de eerste colorway op de Karhu Aria uit het ‘RALLY’ pack, lijken er weer reflecterende elementen op deze sneaker verwerkt te zijn. Een klein, maar opvallend detail aan deze sneaker, is de kleur van de bovenste eyelets. Deze zijn namelijk gekleurd in het Neon groen. Dezelfde kleur die we ook terug zien komen op de veters.


Karhu Aria Rally Pack 'Lake Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu - Aria RALLY Pack - F803048

Karhu Aria Rally Pack 'Autumn Glory'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu - Aria RALLY Pack - F803049
Karhu - Aria RALLY Pack - F803049

Karhu Synchron Classic

De derde colorway uit het Karhu ‘RALLY’ pack is te vinden op het Karhu Synchron Classic silhouet. Dit model heeft qua design veel weg van de Karhu Aria maar er zijn toch ook zeker een aantal verschillen. De zool is namelijk anders en dit silhouet heeft echt een tong, terwijl de Aria een soort sokachtige basis bevat.

De kleuren die we terug zien komen op de Synchron Classic zijn rood en Lake Blue, net zoals op de eerste Karhu Aria. Ook hier is de sneaker voorzien van licht grijs suède overlays. De elementen op de zijkant van de sneaker, die bij de Aria reflecterend zijn, hebben op de Synchron Classic een egale kleur gekregen. Er is echter nog steeds een reflecterend element te vinden op deze sneaker, namelijk op de hiel.

Karhu Synchron Classic Rally Pack 'Glacier Gray'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu - Synchron Classic RALLY Pack - F802643
Images by: 43einhalb

Ben jij op zoek naar een nieuw paar sneakers en spreekt één van deze 3 paar sneakers uit het Karhu ‘RALLY’ pack jou wel aan? Vanaf vrijdag 16 augustus kan jij deze bemachtigen voor een prijs van €130,-. Zijn deze colorways het niet helemaal voor jou? Check dan eens alle Karhu Sneakers. Blijf onze releasekalender in de gaten houden om te weten bij elke stores jij deze sneakers kan scoren!


The Turnover